001 -Family

24 Maart Open Dag Jeugd, met zelf spelen


Geplaatst op: 19 maart 2007
Op zaterdag 24 maart aanstaande, organiseert Tennisclub Uithoorn (T.C.U.) een Open Dag voor de jeugd (junioren tot 18 jaar) op het tennispark in het Libellebos. Van 11 tot 1 uur kunt u (met uw kinderen) zelf proberen hoe leuk tennis is. Onder begeleiding van en met een van de tennisleraren kan gespeeld worden op 1 van de 7 gravelbanen of op een van de 2 minibanen. Sinds 2 seizoenen beschikt de club over twee minibanen waarop de allerkleinsten aan de slag kunnen. De minibanen worden ook door de oudere junioren en senioren intensief gebruikt om in te spelen of om hun techniek te oefenen.

Om 13.00 uur begint het Openingstoernooi voor de jeugdleden tot 11 jaar en om 15.15 uur voor de jeugdleden van 11 t/m 16 jaar. Dan kunt u meteen ervaren hoe het toegaat bij de vereniging. Kom dus kennismaken. Leden van het bestuur en de jeugdcommissie zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en u een indruk te geven van het mooie park, gelegen in het Libellebos aan De Hollandse Dijk te Uithoorn.

Vrij spelen en competitie
Leden kunnen van ’s morgen vroeg tot ’s avonds laat ongedwongen genieten van hun sport en na afloop nog een gezellig drankje nuttigen. Ook voor competitiespelers is er voldoende ruimte om te trainen en wedstrijden te spelen. De niveau’s variëren van speelsterkte 3 tot en met speelsterkte 9. Daarnaast besteedt T.C. Uithoorn al jarenlang veel zorg aan de ontwikkeling van jeugdig talent. Het clubhuis ligt midden op het park en heeft een verhoogd terras, waar u een goed uitzicht over de banen heeft.

De oudste tennisvereniging van Uithoorn
Tennisclub Uithoorn, opgericht in 1955, is de oudste tennisvereniging van Uithoorn. De vereniging telt ruim 600 leden en heeft ongeveer 200 jeugdleden.
 
Activiteiten
T.C.U. is een zeer actieve tennisvereniging en organiseert tijdens het tennisseizoen veel activiteiten. Zo kunt u meedoen met de mixedavonden, jeugdtoernooien, clubkampioenschappen en een diversiteit aan overige activiteiten waar u uiteraard vrijblijvend aan deel kan nemen. Voor meer informatie kunt u de website bezoeken: www.tcuithoorn.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

24 Maart Open Dag Jeugd, met zelf spelen

Op zaterdag 24 maart aanstaande, organiseert Tennisclub Uithoorn (T.C.U.) een Open Dag voor de jeugd (junioren tot 18 jaar) op het tennispark in het Libellebos. Van 11 tot 1 uur kunt u (met uw kinderen) zelf proberen hoe leuk tennis is. Onder begeleiding van en met een van de tennisleraren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: