001 - Bader

21 maart Introductiemiddag voor de jeugd bij Qui Vive Tennis


Geplaatst op: 19 maart 2007
Het nieuwe zomer seizoen staat echter ook voor de deur, vandaar dat Qui Vive woensdag 21 maart weer de introductie middag voor nieuwe jeugdleden organiseert.

De kinderen die zich inmiddels als lid aangemeld hebben zijn natuurlijk al uitgenodigd.

Mocht je geïnteresseerd zijn om te komen tennissen bij Qui Vive, maar als je graag eerst wilt komen kijken, dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom!

Kom dan woensdag 21 maart tussen 14.00 uur en 16.00 uur gezellig langs en maak kennis met ons tennispark aqn de vuurlijn bij de Kwakel en de tennistrainers. U kunt dan trouwens tegelijk niet alleen het mooie clubhuis bewonderen, maar tevens het Chalet op het middenterras dat volgende week opgeleverd zal worden en dat door vele vrijwilligers met plezier in elkaar is gezet.

Inschrijven als nieuw lid is dan gelijk mogelijk. Daarvoor is al informatie te vinden op www.quivivetennis.nl. Tot ziens op Qui Vive!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

21 maart Introductiemiddag voor de jeugd bij Qui Vive Tennis

Het nieuwe zomer seizoen staat echter ook voor de deur, vandaar dat Qui Vive woensdag 21 maart weer de introductie middag voor nieuwe jeugdleden organiseert. De kinderen die zich inmiddels als lid aangemeld hebben zijn natuurlijk al uitgenodigd. Mocht je geïnteresseerd zijn om te komen tennissen bij Qui Vive, maar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: