001 -Family

Nieuws uit de R.K. Emmaüsparochie


Geplaatst op: 19 maart 2007
GEZINSVIERING

Op Zaterdag 24 maart a.s. om 19.00 uur wordt er een gezinsviering gehouden in de kerk De Burght.

In deze gezinsviering worden alle 1e communicanten voorgesteld en zal deze Woord- en Communieviering opgeluisterd worden door het kinderkoor “Op-maat”.

Alle kinderen t.w. Alexander, Charlie, Diego, Dion, Dylan, Esmée, Famke, Ivo, Jan Peter, Jeffrey, Jeroen, Joyce, Jules, Julie, Kevin, Larissa, Lars, Laura, Lianne, Quinty, Ruben, Sanne, Sonny, Sophie en Zoé hebben tijdens de voorbereidingen op de bijZONderDAGen en op school , hun uiterste best gedaan om van deze voorstellingsviering een onvergetelijke dag te maken.

Wij zijn Desirée Stijnman-Verhoef, lid van de werkgroep 1e communie, veel dank verschuldigd.

VERPLEEGKUNDIGEN, MAATSCHAPPELIJK WERKENDEN, ONDERWIJZERS ATTENTIE

Een paar maal per jaar kloppen mensen in nood aan de pastoriedeur of bellen zij onze bereikbaarheidsdienst. Het gaat dan om urgente ernstige vragen. Zij zijn getraumatiseerd, extreem verdrietig.

Voor deze situaties zoeken wij vrijwilligers in ons midden die bekwaam zijn om mensen in psychische of maatschappelijke nood een eerste opvang te bieden. Veelal zal het er om gaan hen de weg te wijzen naar de professionele hulpverlening.

Heeft u een opleiding gehad die voor dit doel dienstbaar kan zijn en bent u bereid om in weekenden en in avond/nacht uren oproepbaar te zijn, dan zou dit een grote hulp betekenen.

Onze ervaring is, dat dit slechts een enkele keer per jaar voor zal komen.

Ter ondersteuning van uw inzet willen we u kennis laten maken met de belangrijkste hulpverleningsorganisaties in de regio en we willen u in een paar sessies een aanvullende training geven die – naar uw eigen oordeel – voor u van belang kan zijn.

U kunt u opgeven of meer informatie verkrijgen bij Pastor Mascini - rmascini@kpnplanet.nl of tel. 06-14593208

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuws uit de R.K. Emmaüsparochie

GEZINSVIERING Op Zaterdag 24 maart a.s. om 19.00 uur wordt er een gezinsviering gehouden in de kerk De Burght. In deze gezinsviering worden alle 1e communicanten voorgesteld en zal deze Woord- en Communieviering opgeluisterd worden door het kinderkoor “Op-maat”. Alle kinderen t.w. Alexander, Charlie, Diego, Dion, Dylan, Esmée, Famke, Ivo, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: