001 -Family

Brand in opslag achter woning Uithoorn


Geplaatst op: 17 maart 2007

Uithoorn- Op de Hugo de Grootlaan in Uithoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uitgebroken in twee opslagruimtes. Even na twaalven werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand. De brandweer rukte uit met twee voertuigen. Toen de brandweer ter plaatse was, werd al vrij snel duidelijk dat het niet om een brand in een woning ging maar om brand in twee opslagruimtes die deel uitmaakten van een schutting tussen twee woningen.

De brandweer zette twee stralen water in en had het vuur snel onder controle. Eén van de bewoonsters maakte zich zorgen om haar poes, maar na een zoekactie van de brandweer bleek het dier veilig in de woning te zitten. De brandweer wist de brandschade te beperken tot een schutting en twee opslagruimtes. Bij de brand raakte niemand gewond. Hoe de brand is ontstaan zal uit onderzoek moeten blijken. De politie ontfermt zich over de zaak. 

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Brand in opslag achter woning Uithoorn

Uithoorn- Op de Hugo de Grootlaan in Uithoorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uitgebroken in twee opslagruimtes. Even na twaalven werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand. De brandweer rukte uit met twee voertuigen. Toen de brandweer ter plaatse was, werd al vrij snel duidelijk dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: