001 -Family

Winkelgebied Aalsmeer onder de loep


Geplaatst op: 16 maart 2007
Op vrijdag 16 maart vond in Aalsmeer Centrum een zogenaamde schouw plaats. Vertegenwoordigers van de winkeliersvereniging, politie, brandweer, gemeente en het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel maakten een uitgebreide rondgang door het winkelgebied.

Een en ander vond plaats in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen, dat momenteel door de winkeliersvereniging in samenwerking met de andere partijen wordt gevolgd. Doel van het keurmerk is om te zorgen voor een schoon, heel en veilig winkelgebied. Tijdens de schouw werd dan ook gelet op zaken als veiligheid, bestrating, vuil, uitstraling etc.

Deze dagschouw was de derde activiteit in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen. Eerder werden al enquetes gehouden onder het winkelend publiek en de ondernemers. Binnenkort zal ook een schouw in de avonduren plaatsvinden.

Uiteindelijk zullen al deze activiteiten tot concrete maatregelen moeten leiden om de veiligheid en uitstraling van het winkelgebied te verbeteren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Aalsmeercentrum.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Winkelgebied Aalsmeer onder de loep

Op vrijdag 16 maart vond in Aalsmeer Centrum een zogenaamde schouw plaats. Vertegenwoordigers van de winkeliersvereniging, politie, brandweer, gemeente en het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel maakten een uitgebreide rondgang door het winkelgebied. Een en ander vond plaats in het kader van het Keurmerk Veilig Ondernemen, dat momenteel door de winkeliersvereniging in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: