001 -Family

Bouwvakker valt van ladder Uithoorn


Geplaatst op: 16 maart 2007
Uithoorn- Vrijdagochtend is een bouwvakker bij een bedrijf aan de Ondernemingsweg in Uithoorn gewond geraakt toen hij van een ladder viel.

De brandweer van Uithoorn en een hoogwerker van Amstelveen werden rond half elf gealarmeerd voor het afhijsen van een patiënt op verzoek van de ambulancedienst. Ter plaatse bleek, aldus een verpleegkundige, dat de man bij de val beide armen had gebroken. Aangezien de man op de eerste verdieping, van het in aanbouw zijnde complex, lag werd de patiënt door  middel van een hoogwerker van de brandweer naar beneden vervoerd en overgebracht naar een gereedstaande ambulance. Toen deze naar het ziekenhuis was vertrokken, keerde ook de brandweer terug naar hun posten.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bouwvakker valt van ladder Uithoorn

Uithoorn- Vrijdagochtend is een bouwvakker bij een bedrijf aan de Ondernemingsweg in Uithoorn gewond geraakt toen hij van een ladder viel.De brandweer van Uithoorn en een hoogwerker van Amstelveen werden rond half elf gealarmeerd voor het afhijsen van een patiënt op verzoek van de ambulancedienst. Ter plaatse bleek, aldus een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: