001 -Family

Ernstige aanrijding Legmeerdijk Aalsmeer


Geplaatst op: 15 maart 2007

Aalsmeer - Donderdagmiddag omstreeks 14:30 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Legmeerdijk in Aalsmeer, daarbij zijn enkele gewonden gevallen.

Een vrachtwagen wilde vanuit een uitrit de Legmeerdijk oprijden en kreeg daarbij voorrang van de rode personenwagen (deze stopte daarvoor op de hoofdrijbaan). Het voertuig daarachter (de zwarte personenwagen) stopte ook. Een achteropkomende vrachtwagen kon de personenwagens niet meer ontwijken en klapte achterop het zwarte voertuig. Deze schoot over het fietspad en raakte daarbij twee fietsers. Het voertuig kwam tot stilstand op een helling.

Vanwege de aard van de melding is ook de traumahelikopter vanuit Amsterdam ter plaatse geweest, welke het mobiel medisch team vervoerd. Deze hebben de aanwezige ambulance teams ondersteund.

De technische ongevallendienst van de politie Amsterdam-Amstelland heeft het ongeval in onderzoek.

Foto's: Jeroen van Seben

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Jeroen van Seben

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ernstige aanrijding Legmeerdijk Aalsmeer

Aalsmeer - Donderdagmiddag omstreeks 14:30 uur heeft er een ernstige aanrijding plaatsgevonden op de Legmeerdijk in Aalsmeer, daarbij zijn enkele gewonden gevallen.Een vrachtwagen wilde vanuit een uitrit de Legmeerdijk oprijden en kreeg daarbij voorrang van de rode personenwagen (deze stopte daarvoor op de hoofdrijbaan). Het voertuig daarachter (de zwarte personenwagen) stopte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: