001 -Family

Doseersluis Abcoude 26 maart 2007 weer in werking


Geplaatst op: 15 maart 2007

Vanaf maandag 26 maart 2007 werkt de doseersluis op de Nieuwe Amsterdamseweg in Abcoude weer. Met de doseersluis dringt de gemeente het sluipverkeer door Abcoude tijdens de avondspits terug. De sluis werkt daarom alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur.

De doseersluis bestaat uit een stoplicht dat met tussenpozen steeds één voertuig doorlaat. Tegelijkertijd wordt de doorgang bij rood licht geblokkeerd door een blok dat uit de weg omhoog komt. De doseersluis is een van de maatregelen om de dorpskern van Abcoude verkeersveiliger te maken.

De sluis is enige tijd buiten werking geweest zodat de gemeente extra maatregelen kon nemen om het aantal ongelukken met de doseersluis verder in te perken. Deze maatregelen zijn gericht op het verhogen van de attentiewaarde van de doseersluis.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Abcoude

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doseersluis Abcoude 26 maart 2007 weer in werking

Vanaf maandag 26 maart 2007 werkt de doseersluis op de Nieuwe Amsterdamseweg in Abcoude weer. Met de doseersluis dringt de gemeente het sluipverkeer door Abcoude tijdens de avondspits terug. De sluis werkt daarom alleen van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 18.30 uur. De doseersluis bestaat uit een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: