001 - Bader

Robert Leroy opnieuw vader


Geplaatst op: 15 maart 2007
De Amsterdamse volkszanger Robert Leroy is voor de tweede keer vader geworden. Gisteren beviel zijn vrouw Sacha van hun tweede zoontje: Senny. KLIK HIER VOOR EEN FOTO.

"Ik ben zo blij", straalt Robert. "We hebben al een jongetje van vier met de naam Joshua en ik vreesde even dat Josh de eerste en enige zou zijn van wie je van houdt. Maar toen ik Sen gisterochtend in mijn armen nam, kreeg ik direct een vader/zoon-relatie."

De naam Senny komt is een idee van Sacha, de vrouw van Robert. "De buurvrouw van mijn schoonvader heeft een zoontje met dezelfde naam. Die vonden we toen direct mooi en hebben we onthouden. Als er ooit nog een jongen zou komen, zouden we die naam overwegen." De vierjarige Joshua lijkt verrukt met de nieuwe aanwinst in het gezin Leroy. "Ik had het niet verwacht, maar Joshua blijkt heel zorgzaam. Hij probeert mijn vrouw de hele tijd te helpen.

Hij pakt flesjes voor zijn broertje en loopt hem de hele tijd te knuffelen. Maar we moeten hem wel een beetje afremmen, want hij is er nog wat ruw mee."

KLIK HIER VOOR EEN FOTO.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Telegraaf

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Robert Leroy opnieuw vader

De Amsterdamse volkszanger Robert Leroy is voor de tweede keer vader geworden. Gisteren beviel zijn vrouw Sacha van hun tweede zoontje: Senny. KLIK HIER VOOR EEN FOTO."Ik ben zo blij", straalt Robert. "We hebben al een jongetje van vier met de naam Joshua en ik vreesde even dat Josh … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: