001 -Family

Nieuws uit de R.K. Emmaüsparochie


Geplaatst op: 11 maart 2007
JONGERENVIERING
Op Zaterdag 17 maart a.s. wordt er om 19.00 uur in de kerk van de Burght een JONGERENVIERING gehouden met als thema Verloren.
Dit is een Eucharistieviering door Pastor J. Woolderink, waarin 15 jongeren uit Uithoorn en de Nes aan de Amstel, die binnenkort het sacrament van het Vormsel ontvangen, zich aan ons voorstellen aan de hand van een fotoclip.
De jongerengroep Gida heeft de viering samengesteld waaronder muziek en zang wat ten gehore wordt gebracht door het jongerenkoor Debuut.
Iedereen is van harte welkom.

JONGERENKOOR DEBUUT
Debuut is hét jongerenkoor van Uithoorn en bestaat uit twintig enthousiaste leden in de leeftijd van 13 tot 30 jaar. Ze repeteren elke vrijdagavond in het Treftcentrum van de Burght van 19.15 tot 21.00 uur.
Ze bestaan inmiddels al ruim 25 jaar, maar ze hebben één groot probleem nl. een nieuwe dirigent. Per september stopt de huidige dirigent die 7 jaar actief is geweest.
Het repertoire is veelal driestemmig, breed aan muziekstijlen en in meerdere talen zoals o.a. Engels, Frans en Spaans. De dirigent is vrij om, in overleg met het bestuur,nieuwe nummers te introduceren. Ben jij die enthousiaste (beginnende) dirigent of ken je iemand die op zoek is naar een leuk koor om te dirigeren?
Voor je reactie en informatie kunt u terecht bij Jolanda Verhaar, voorzitter, tel.0297-568737 of per mail : jolandaverhaar@hotmail.com

SENIORENBIJEENKOMST IN DE EMMAÜSPAROCHIE
Op maandag 26 maart van 10.00 tot 12.30 uur wordt er in de Emmaüsparochie in de pastorie van de kerk De Schans een Seniorenbijeenkomst gehouden.
Pastor Woolderink wil graag samen met u “Aan de boom schudden” over het evangelie van Lucas. Dit evangelie wordt dit jaar gelezen tijdens de vieringen. Wees niet bang dat u opnieuw in de schoolbanken komt te zitten. Pastor Woolderink wil graag gezamenlijk met u, op een luchtige en ontspannen manier er achter komen, wat Lucas begeestigd heeft om het evangelie op zijn wijze te verwoorden.
De bijeenkomst staat in het teken van elkaar ontmoeten! Als afsluiting willen we gezamenlijk een broodje eten.
Een ieder is welkom en hopen u van harte te mogen ontmoeten.
Opgave i.v.m. lunch graag vóór 22 maart a.s. bij Toos van Egmond, tel. 533047 of op het parochiesecretariaat in De Schans tussen 10.00 en 12.00 uur van maandag t/m vrijdag, tel. 561372.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuws uit de R.K. Emmaüsparochie

JONGERENVIERINGOp Zaterdag 17 maart a.s. wordt er om 19.00 uur in de kerk van de Burght een JONGERENVIERING gehouden met als thema Verloren. Dit is een Eucharistieviering door Pastor J. Woolderink, waarin 15 jongeren uit Uithoorn en de Nes aan de Amstel, die binnenkort het sacrament van het Vormsel … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: