001 -Family

Verzamelaarsmarkt in De Meijert


Geplaatst op: 12 maart 2007
Mijdrecht - In De Meyert aan de Dr. J.v.d.Haarlaan houdt de Verzamelaarsclub De Ronde Venen op zaterdag 17 maart van 9.30 tot 13 uur de maandelijkse verzamelaars-markt voor de liefhebbers van munten, postzegels, bankbiljetten, maar ook van ansichtkaarten en sigarenbandjes, telefoonkaarten, bidprentjes en andere “platte” materialen, die verzameld worden.

Ook boeken uit de regio, PLUS-voetbalplaatjes, winkelwagenmuntjes en euromunten kunnen gekocht of geruild worden.

De vrije tafels worden door steeds meer bezoekers gebruikt om informatie uit te wisselen en allerlei verzamelwaardige zaken veranderen van eigenaar. Door deze contacten met andere verzamelaars hoor je vaak weer iets, wat je kunt gebruiken voor je eigen verzameling.

Met andere woorden: er is voor elk wat wils!

Kenmerk van de verzamelaarsmarkt is: de gezellige en ongedwongen sfeer. Juist vanwege de gezelligheid wordt de verzamelaarsmarkt door velen bezocht!

Bij de aanwezige handelaren zijn vaak aanbiedingen met lucratieve kortingen!

Bij de ingang vindt u een verenigingstafeltje met daarop alle informatie over de vereniging, diverse verzamelaarbladen, en natuurlijk het prikbord, waarop vraag en aanbod voor verzamelwaardig materiaal kan worden geprikt.

De toegang tot 12 jaar is gratis, vanaf 12 jaar een euro, leden van de verzamelaarsclub een halve euro.

De organisator van de verzamelaarsmarkt is de Verzamelaarsclub De Ronde Venen.

Voor de huur van tafels en meer informatie kunnen deelnemers bellen met mevrouw N. Zwitserlood, telefoon 0297-289322 of 0297-241370.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verzamelaarsmarkt in De Meijert

Mijdrecht - In De Meyert aan de Dr. J.v.d.Haarlaan houdt de Verzamelaarsclub De Ronde Venen op zaterdag 17 maart van 9.30 tot 13 uur de maandelijkse verzamelaars-markt voor de liefhebbers van munten, postzegels, bankbiljetten, maar ook van ansichtkaarten en sigarenbandjes, telefoonkaarten, bidprentjes en andere “platte” materialen, die verzameld worden. Ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: