001 -Family

Kaartverkoop Passion 2007 van start


Geplaatst op: 12 maart 2007
The Passion in de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente, Boeing Avenue 121 te Aalsmeer / Schiphol-Rijk; aanvang 20:30 / geen pauze.

Voorverkoop met korting:
Kaarten 12,50 euro in de voorverkoop; kinderen t/m 12 jaar 10 euro. Groepstarief; wanneer er 10 kaarten tegelijk worden besteld zijn deze €10.00 per stuk. Kaarten aan de zaal 15 euro.

Regio adressen met entreekaarten in de voorverkoop:
Bike Totaal Waning te Aalsmeer
Boekhandel Mondria te Mijdrecht
Evangelische Boekwinkel ‘Kom & Zie’ te Wilnis

Voorverkoop via www.rovenians.nl of telefoon 0297 287 118

Groot regio spektakel; in de vorm van een Passie Musical

Voor het derde seizoen zal Gospelkoor De Rovenians, de week vóór Pasen de complete en originele Passie Musical The Passion vertolken. Op de klanken van Adrian Snell’s muziek zal The Passion worden gezongen in de Officiële Nederlandse vertaling. De productie is heel bewust verschoven naar de week vóór Pasen, zodat iedereen in de gelegenheid is om naar ‘DE LEG’ te komen om deze bijzondere theaterproductie over het lijdensverhaal te beleven en de week later in zijn of haar eigen kerk de paascyclus nog bewuster te volgen. Op de website www.rovenians.nl, zijn de foto’s van de eerdere uitvoeringen te bekijken én kun je kaarten bestellen.

Baan 7
Vorig week is er bij Baan 7, dé jeugdkerk van de regio in ‘DE LEG’ een ruime aandacht geweest voor deze bijzondere Passie Musical. De beelden van de vorige uitvoering van The Passion zijn op DVD getoond. In de dienst is er juist door jongeren aangegeven dat deze uitvoering van The Passion een echte aanrader is. Juist als je meer wilt weten, horen en bewust wilt worden van de laatste momenten van Jezus, dan loop je warm voor deze uitvoering van The Passion.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kaartverkoop Passion 2007 van start

The Passion in de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente, Boeing Avenue 121 te Aalsmeer / Schiphol-Rijk; aanvang 20:30 / geen pauze. Voorverkoop met korting:Kaarten 12,50 euro in de voorverkoop; kinderen t/m 12 jaar 10 euro. Groepstarief; wanneer er 10 kaarten tegelijk worden besteld zijn deze €10.00 per … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: