001 -Family

Bestuurster invalidenwagen heeft zich gemeld


Geplaatst op: 11 maart 2007
Mijdrecht - De identiteit van de bestuurster van de invalidewagen die betrokken was bij het doorrijden na een aanrijding is vastgesteld. Zij was afgelopen woensdag 7 maart op de kruising Ambachtsherensingel met de Prinses Margrietlaan betrokken, maar reed na het ongeval door.

Het gaat om een 74-jarige vrouw uit Mijdrecht. De politie kon de identiteit van de vrouw achterhalen dankzij informatie van personen die wisten wie in de invalidewagen reed en waar deze stond geparkeerd. Ter completering wil de politie nu nog in contact komen met eventuele getuige(n) van de aanrijding. Zij kunnen contact opnemen met de politie district Rijn&Venen, telefoon 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bestuurster invalidenwagen heeft zich gemeld

Mijdrecht - De identiteit van de bestuurster van de invalidewagen die betrokken was bij het doorrijden na een aanrijding is vastgesteld. Zij was afgelopen woensdag 7 maart op de kruising Ambachtsherensingel met de Prinses Margrietlaan betrokken, maar reed na het ongeval door.Het gaat om een 74-jarige vrouw uit Mijdrecht. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: