001 -Family

Fietsclub De Merel huldigt prijswinnaars


Geplaatst op: 9 maart 2007
Toer Trimclub De Merel huldigde onlangs, na de jaarlijkse ledenvergadering, de prijswinnaars van het jaar 2006. In de diverse leeftijdscategorieën werden bekers uitgereikt aan de leden die in het afgelopen jaar de meeste kilometers fietsten.

Algemeen clubkampioen werd Tom Zuijdervliet. Hij fietste 14.696 kilometers bij elkaar. Tweede werd Leo Visser (12.807 km), derde werd Dingeman den Braber (9.050 km).

Rittenkampioen werd Nico Kroon. Hij deed vorig jaar 41 keer mee aan een tocht van de vereniging. Daarmee is Nico de trouwste deelnemer aan de tochten van de vereniging.

Lezing
Voor de ledenvergadering hield dokter Kor van Hulten een lezing over alles wat met het hart in relatie tot het fietsen te maken heeft. Hoe werkt een hartslagmeter? Hoe fiets en train je daarmee? Hoe bouw je je fietsseizoen op? Hoe luister je naar de signalen die je lichaam afgeeft?

Deze presentatie was ook toegankelijk voor niet-leden van TTC De Merel. De belangstelling was groot, de zaal zat vol. TTC De Merel is daarom van plan vaker lezingen te organiseren.

Nieuwe voorzitter
Na tien jaar legt Wijtze de Vries uit Mijdrecht de voorzittershamer van de vereniging neer. Mede vanwege regelmatig verblijf in het buitenland werd het moeilijk voor Wijtze om de taken van de voorzitter goed te blijven uitvoeren. Wijtze blijft wel lid van het bestuur.

Enno Steenhuis Geertsema uit Wilnis werd door de leden unaniem gekozen tot nieuwe voorzitter van TTC De Merel.

Toertocht
Begin maart is het fietsseizoen van TTC De Merel weer begonnen.

Op 18 maart houdt de vereniging de Meije Vlisttocht. Dat is een toertocht van 90 kilometer. Iedereen is daarbij welkom, met een redelijke fietsconditie kunt u goed meekomen. U rijdt in een groep, ervaren voorrijders houden u uit de wind.

De start is om 9 uur bij Café-Bar De Paddestoel, Hofland 33A in Mijdrecht. Halverwege is er een koffiestop.

Een dergelijke tocht is een goede gelegenheid om met het toerfietsen in clubverband kennis te maken. TTC De Merel ziet u graag bij de start.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fietsclub De Merel huldigt prijswinnaars

Toer Trimclub De Merel huldigde onlangs, na de jaarlijkse ledenvergadering, de prijswinnaars van het jaar 2006. In de diverse leeftijdscategorieën werden bekers uitgereikt aan de leden die in het afgelopen jaar de meeste kilometers fietsten. Algemeen clubkampioen werd Tom Zuijdervliet. Hij fietste 14.696 kilometers bij elkaar. Tweede werd Leo Visser … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: