001 -Family

The Passion: Prima doorloop beloofd veel goeds!


Geplaatst op: 9 maart 2007
In het weekend van 4 maart hebben De Rovenians een prima doorloop gedaan van The Passion, compleet met alle kleding, rekwisieten en attributen. Deze doorloop beloofd veel goeds voor de uitvoering van dit jaar! Dit jaar is er een nieuwe ‘Petra’, de Vinkeveense Rianne Versluis neemt dit jaar deze rol voor haar rekening. Rianne zingt als Mezzo sopraan bij De Rovenians en ze heeft zang en performance ervaring opgedaan bij de Young Continentals in twee tours. Zij geeft weer een nieuwe stijl aan de rol van de opstandige jongeling.

Emiel Brouwer en Rianne Versluis – ‘Simon & Petra’ in The Passion

De voorbereidingen voor The Passion 2007 zijn weer in volle gang en lopen weer op rolletjes, veel werk wordt nu al verzet door De Rovenians en de helpende handen rondom hen heen. De opbouwploeg onder de bezielde leiding van Joost Hoogendoorn, Martin Kroon en Henk de Bruijn beraden zich alweer op de maatwerk podiumdelen, het decor, de stukken tapijt en andere onderdelen die straks de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente als een theater zal omtoveren. Dit om alle schoonheid van het muzikale passieverhaal van The Passion een bijzondere plaats te geven in de harten van het publiek. Het geluid is weer in de professionele handen van Hulskamp en Reemon verzorgd voor het 3e jaar het lichtplan met al zijn effecten.

Op Vrijdag 30 maart & Zaterdag 31 maart 2007, de week vóór Pasen zal Gospelkoor De Rovenians op Adrian Snell’s muziek een hele mooie vorm van een Passie-musical vertolken. The Passion zal worden gezongen in de Officiële Nederlandse vertaling. De productie is heel bewust verschoven naar de week vóór Pasen, zodat iedereen in de gelegenheid is om naar ‘DE LEG’ te komen om deze bijzondere theaterproductie over het lijdensverhaal te beleven en de week later in zijn of haar eigen kerk de paascyclus nog bewuster te volgen. Op de website www.rovenians.nl, zijn de foto’s van de eerdere uitvoeringen te bekijken en kun je kaarten bestellen.

Voorverkoop met korting
Vrijdag 30 maart & Zaterdag 31 maart 2007, The Passion in de grote zaal van De Levend Evangelie Gemeente te Aalsmeer / Schiphol-Rijk; Boeing Avenue 121 te Schiphol-Rijk aanvang 20:30 / geen pauze. Kaarten 12,50 euro in de voorverkoop; kinderen t/m 12 jaar 10 euro, groepstarief mogelijk. Kaarten aan de zaal 15 euro. Wanneer er 10 kaarten tegelijk worden besteld zijn deze €10.00 per stuk.

KAARTVERKOOP
www.rovenians.nl of telefoon 0297 287 118

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

The Passion: Prima doorloop beloofd veel goeds!

In het weekend van 4 maart hebben De Rovenians een prima doorloop gedaan van The Passion, compleet met alle kleding, rekwisieten en attributen. Deze doorloop beloofd veel goeds voor de uitvoering van dit jaar! Dit jaar is er een nieuwe ‘Petra’, de Vinkeveense Rianne Versluis neemt dit jaar deze rol … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: