001 -Family

Politie zoekt bestuurster invalidenwagen


Geplaatst op: 8 maart 2007
Mijdrecht - Woensdag 7 maart omstreeks 08.20 uur ontstond op de kruising Ambachtsherensingel met de Prinses Margrietlaan een aanrijding tussen een fietser en de bestuurster van een gemotoriseerde gele invalidewagen.

De fietser, een 11-jarige jongen uit Mijdrecht, kwam hierbij ten val. Hij liep een lichte hersenschudding op en er ontstond flinke schade aan zijn fiets.

De bestuurster, een vrouw van ongeveer 70 jaar met grijs krullend haar en gekleed in een grijze jas, zou wel even zijn gestopt, vroeg aan de fietser of het ging maar is daarna doorgereden. De politie roept de bestuurster van de invalidewagen en getuigen op zich te melden bij de politie, district Rijn&Venen, telefoon 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie zoekt bestuurster invalidenwagen

Mijdrecht - Woensdag 7 maart omstreeks 08.20 uur ontstond op de kruising Ambachtsherensingel met de Prinses Margrietlaan een aanrijding tussen een fietser en de bestuurster van een gemotoriseerde gele invalidewagen. De fietser, een 11-jarige jongen uit Mijdrecht, kwam hierbij ten val. Hij liep een lichte hersenschudding op en er ontstond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: