001 -Family

Bloemenveiling Aalsmeer en Panorama Tulipland met één combikaart


Geplaatst op: 8 maart 2007
Bloemenveiling Aalsmeer heeft in samenwerking met Panorama Tulipland een nieuwe entreekaart ontwikkeld: de Combikaart Tulipland 2007. Met deze combinatiekaart kunnen geïnteresseerden in de bloemenwereld tussen 21 maart en 28 mei 2007 op één dag twee toeristische hoogtepunten bezoeken: Bloemenveiling Aalsmeer én Panorama Tulipland.

De dag start bij Bloemenveiling Aalsmeer, de wereldmarktplaats voor bloemen en planten. Dagelijks worden hier 22 miljoen bloemen en planten verkocht, wat voor een kleurrijk spektakel zorgt. Bezoekers kunnen vanaf een wandelpromenade een kijkje nemen bij de veilingklokken en genieten van een ware bloemenzee. Daarna kan men via een toeristische route door de bollenvelden naar Voorhout om het Panorama Tulipland te bezoeken. Het Panorama in Voorhout is de trekpleister van de Bollenstreek. Hier wordt sinds 1997 gewerkt aan het grootste geschilderde tulpenpanorama ter wereld (62 meter lang en 4 meter hoog). Het indrukwekkende kunstwerk is cirkelvormig opgesteld. Dit geeft de bezoeker het gevoel midden tussen de bloeiende bollenvelden te staan. Vrijwel dagelijks kunnen bezoekers kunstschilder Leo van den Ende aan het werk zien: zijn levenswerk is naar verwachting pas in 2010 gereed.

De Combikaart Tulipland is onder andere verkrijgbaar bij het Bezoekerscentrum van Bloemenveiling Aalsmeer en kost € 9,00. (Bij deze prijs is inbegrepen: entreeprijs Bloemenveiling Aalsmeer, toeristische routekaart naar Voorhout en entreeprijs Panorama Tulipland.) Meer informatie is verkrijgbaar via het Bezoekerscentrum van Bloemenveiling Aalsmeer op telefoonnummer 0297-392185, of via de website www.aalsmeer.com.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bloemenveiling Aalsmeer en Panorama Tulipland met één combikaart

Bloemenveiling Aalsmeer heeft in samenwerking met Panorama Tulipland een nieuwe entreekaart ontwikkeld: de Combikaart Tulipland 2007. Met deze combinatiekaart kunnen geïnteresseerden in de bloemenwereld tussen 21 maart en 28 mei 2007 op één dag twee toeristische hoogtepunten bezoeken: Bloemenveiling Aalsmeer én Panorama Tulipland. De dag start bij Bloemenveiling Aalsmeer, de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: