001 -Family

‘Verwendag voor moeders’ van gehandicapte kinderen


Geplaatst op: 7 maart 2007
Kent u een moeder, of misschien een vader, die de dagelijkse zorg heeft voor een gehandicapt kind en vindt u dat zij of hij een echte 'verwendag' verdient? In 2007 wordt nu ook in de regio De Kwakel en Uithoorn een verwendag georganiseerd. De moeders worden een dag lang in de watten gelegd door middel van leuke activiteiten en een diner. Moeder Verwendag Uithoorn- De Kwakel wordt door Rotary Aalsmeer-Uithoorn en Inner Wheel georganiseerd.

Het thuis verzorgen van een kind met een handicap is vaak zwaar en wordt steeds zwaarder, om diverse redenen. Veel gehandicapte kinderen blijven tot op late leeftijd afhankelijk van hun ouders en hebben intensieve begeleiding nodig. Voor ouders, die altijd klaar staan voor hun kind, is dit soms een uitputtingsslag. Het vinden van een oppas voor een gehandicapt kind is niet eenvoudig. Eventjes er tussenuit is er voor de ouders vaak ook niet bij...

Nog meer dan voor de meeste ouders, verdienen deze moeders het om er een dagje - helemaal verzorgd - tussenuit te zijn. Speciaal voor deze moeders wordt dit jaar op 2 juni 2007 de ‘Verwendag voor moeders’ georganiseerd. Als u een moeder of verzorger in Uithoorn of De Kwakel kent, die een echte verwendag verdient, neem dan (vertrouwelijk) contact op met:

Tine de Jong, 0297-322085 of
Casilda Stoop, 0297-522052

Graag vóór 30 maart 2007.

Als u dit initiatief ook op een andere manier wilt ondersteunen, vernemen we het graag. Rotary en Inner Wheel willen er een echte verwendag van maken, voor mensen die het echt verdienen!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Verwendag voor moeders’ van gehandicapte kinderen

Kent u een moeder, of misschien een vader, die de dagelijkse zorg heeft voor een gehandicapt kind en vindt u dat zij of hij een echte 'verwendag' verdient? In 2007 wordt nu ook in de regio De Kwakel en Uithoorn een verwendag georganiseerd. De moeders worden een dag lang in … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: