001 -Family

Man schopt stennis om verkeerde pillen Vinkeveen


Geplaatst op: 7 maart 2007
Vinkeveen - Op dinsdag 6 maart wilde een man een doosje pillen ruilen. Toen dat niet mogelijk bleek, ging hij uit zijn dak.

Aan het eind van de middag kocht een klant een doosje medicijnen bij een winkel aan de Plevierenlaan. Hij betaalde en verliet de winkel. Vlak daarna kwam de man terug en zei het doosje pillen te willen ruilen. Hem werd door een winkelmedewerkster gezegd dat dit niet mogelijk was, omdat uit veiligheidsoverwegingen nooit medicijnen worden geruild. De man wilde toch de pillen ruilen, waarop de bedrijfsleider erbij werd geroepen. Ook hij legde nog een keer uit dat er niet kon worden geruild en de reden daarvoor. Daarop liep de klant boos de winkel uit.

Nog geen tien minuten later kwam de man de winkel weer binnen. Hij wilde zijn geld terug en zei tegen de winkelmedewerkster dat hij de winkel anders zou verbouwen. Vervolgens gooide hij medicijnen uit diverse stellingen op de grond, waarbij meerdere potjes kapot vielen. Een klant kwam de medewerkster te hulp en vervolgens kwam ook de bedrijfsleider naar hen toe. Zij probeerden de verdachte de winkel uit te werken, terwijl 112 werd gebeld. Het lukte hen de man naar buiten te duwen, waarna hij lopend verdween.

De verdachte was een blanke man van rond van 55 jaar oud, 1.70 – 1.75 meter, slank postuur, onverzorgd grijzend haar, brildragend. Hij droeg een donkerblauwe jas.

Getuigen of mensen die menen de verdachte te (her-)kennen, wordt verzocht contact op te nemen met de politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Man schopt stennis om verkeerde pillen Vinkeveen

Vinkeveen - Op dinsdag 6 maart wilde een man een doosje pillen ruilen. Toen dat niet mogelijk bleek, ging hij uit zijn dak.Aan het eind van de middag kocht een klant een doosje medicijnen bij een winkel aan de Plevierenlaan. Hij betaalde en verliet de winkel. Vlak daarna kwam de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: