001 -Family

Biddag in de Wegwijzer


Geplaatst op: 7 maart 2007
Mijdrecht - Op woensdag 14 maart is het 'Biddag voor gewas en arbeid'. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, worden dan twee diensten gehouden.

De middagdienst die om 15 uur begint zal meer gericht zijn op de schoolgaande jeugd, die op die middag vrij heeft. Dominee Weststrate zal de preek dan houden over Exodus 17:11-16. In dit Bijbelgedeelte wordt gesproken over het belang van gebed, en hoe je het gebed steeds kan blijven volhouden. In de avonddienst, die om 19:30 uur begint, zal Jeremia 17:5a en 7a centraal staan. Daarin gaat het over de vraag: waarop vertrouw je nou voor de toekomst, op mensen of op God, en wat levert dat op? Zie ook de ‘Agenda’ op www.CGKMijdrecht.nl. Op deze site staat bij ‘Contact’ ook de route naar ‘de Wegwijzer’ beschreven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Biddag in de Wegwijzer

Mijdrecht - Op woensdag 14 maart is het 'Biddag voor gewas en arbeid'. In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, worden dan twee diensten gehouden. De middagdienst die om 15 uur begint zal meer gericht zijn op de schoolgaande jeugd, die op die middag vrij heeft. Dominee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: