001 -Family

Splinter Telecom heet nu Splinter voice & data


Geplaatst op: 6 maart 2007
De gerenommeerde zakelijke telecomspecialist in Nieuwkoop is sinds kort niet meer dezelfde. Vanaf nu presenteert het bedrijf zich als Splinter voice & data. Omdat men de techniek de baas blijft. 

Serieus
De telecommunicatiebranche is ook niet meer dezelfde. IT speelt bijvoorbeeld een steeds groter wordende rol in deze tak van sport. Maar ook het aantal mobiele diensten neemt hand over hand toe. Het zijn zaken die niet meer weg te denken zijn. Zaken waar je als telecombedrijf niet omheen kunt, wil je de toekomst serieus tegemoet zien. En serieus zijn ze bij Splinter. 

Future proof
Bij Splinter voice & data werken louter vakmensen die voorop lopen als het gaat om technologische veranderingen. De jongste ontwikkelingen houden ze nauwlettend in de gaten. Er is inhoudelijk nogal wat gaande en dat ziet u terug in de nieuwe naam: voice & data. Spraak en digitale informatie.

Om deze kentering tot uiting te brengen heeft men er ook voor gekozen om future proof naar buiten te treden. Tegelijk met de nieuwe naam is er voor een nieuwe, moderne huisstijl gekozen. U vindt het terug in alle uitingen, van briefpapier tot website - van de vlaggen voor het pand tot de bedrijfsauto's.

Als vanouds
Ondanks al deze veranderingen blijven de vaste waarden bij Splinter, zoals u die al kende, gewaarborgd. Service, advies, reparatie en onderhoud; u kunt er als vanouds op vertrouwen.

Omdat men de techniek de baas blijft is Splinter voice & data klaar voor de toekomst. Haar zakelijke klanten kunnen deze nu óók met een gerust hart tegemoet zien.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Splinter voice & data

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Splinter Telecom heet nu Splinter voice & data

De gerenommeerde zakelijke telecomspecialist in Nieuwkoop is sinds kort niet meer dezelfde. Vanaf nu presenteert het bedrijf zich als Splinter voice & data. Omdat men de techniek de baas blijft. SerieusDe telecommunicatiebranche is ook niet meer dezelfde. IT speelt bijvoorbeeld een steeds groter wordende rol in deze tak van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: