001 -Family

Kennismaking Yoga in ’t Anker


Geplaatst op: 5 maart 2007
Het hebben van kanker is een zware opgave, voor jezelf en voor je naasten. Je hele leven staat op zijn kop en alle zekerheid lijkt verdwenen. Juist in zo’n spannende tijd is het fijn om je eens lekker te kunnen ontspannen. Daarom geeft Regionaal Inloophuis ’t Anker op donderdag 15 maart a.s. een kennismakingsles yoga en meditatie voor mensen die tot de doelgroep behoren.

Via yoga leer je voelen wat er in je lichaam gebeurt en leer je spanningen in het lichaam bewust los te laten. Met meditatie krijg je controle over je denken en bouw je een krachtige geest op. Iedereen kan aan yoga en meditatie deelnemen binnen de grenzen van zijn of haar mogelijkheden. Mensen met kanker en/of hun naasten kunnen op 15 maart a.s. kennismaken met wat yoga voor hen kan betekenen. De yoga-introductie wordt van 10.00 tot 11.30 uur gegeven door Johan Bunschoten. Adres: Windmolen 75 (AJOC-gebouw) in Mijdrecht.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Je hoeft geen matje mee te brengen. Draag het liefst kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Over Inloophuis ’t Anker
Inloophuis ’t Anker is de regionale ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. Gasten kunnen zich ontspannen bij diverse activiteiten zoals tekenen of schilderen, of deelnemen aan smartlappenkoor ‘Licht het Anker’. Inloophuis ’t Anker telde het afgelopen jaar ca. 1.900 bezoeken. ’t Anker is elke dinsdag en donderdag geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Meer informatie: www.inloophuishetanker.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kennismaking Yoga in ’t Anker

Het hebben van kanker is een zware opgave, voor jezelf en voor je naasten. Je hele leven staat op zijn kop en alle zekerheid lijkt verdwenen. Juist in zo’n spannende tijd is het fijn om je eens lekker te kunnen ontspannen. Daarom geeft Regionaal Inloophuis ’t Anker op donderdag 15 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: