001 -Family

Jeugddienst in de Wegwijzer


Geplaatst op: 5 maart 2007
Mijdrecht - De Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, houdt zondag 11 maart een jeugddienst.

De middagdienst die om 17 uur begint zal helemaal gericht zijn op de jeugd vanaf 12 jaar, ook voor jeugd die niet (meer) gewend is om naar de kerk te gaan. En vrienden of vriendinnen mogen natuurlijk ook komen.
De Christelijke Gereformeerde Jongeren Organisatie(CGJO) werkt ieder jaar een thema uit. Dit jaar is het thema 'Connect'. Het derde subthema 'Bijbellezen' zal in de middagdienst behandeld worden. Dominee Weststrate zal dan uitleggen hoe je door Bijbellezen God nog beter leert kennen.

Na de dienst is er koffie of thee in verenigingsgebouw ‘’t Kruispunt’. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de dienst. Daarna is een maaltijd, onderwerp, en nog een verrassing. Dit wordt door de leden van de Jeugdvereniging georganiseerd. Zie ook de ‘Agenda’ en ‘Nieuws’ op  www.CGKMijdrecht.nl. Op deze site staat bij ‘Contact’ ook de route naar ‘de Wegwijzer’ beschreven.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugddienst in de Wegwijzer

Mijdrecht - De Christelijke Gereformeerde Kerk 'de Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, houdt zondag 11 maart een jeugddienst. De middagdienst die om 17 uur begint zal helemaal gericht zijn op de jeugd vanaf 12 jaar, ook voor jeugd die niet (meer) gewend is om naar de kerk te gaan. En vrienden of … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: