001 -Family

Grote alcoholcontrole Mijdrecht


Geplaatst op: 4 maart 2007

Mijdrecht - Op vrijdag 2 maart heeft de politie een grote alcohol- en verkeerscontroles gehouden van 19.00 tot 22.00 uur op de rotonde Industrieweg/Veenweg.

De alcoholcontrole werd uitgevoerd in samenwerking met de Verkeerspolitie. In totaal zijn drie aanhoudingen verricht van personen met respectievelijk 215, 225 em 535 ug/l in hun lichaam. Over de gehele controle zijn er in Mijdrecht 747 ademtesten uitgevoerd.

Daarnaast heeft de politie nog bekeuringen uitgeschreven wegens de volgende overtredingen: 1 keer voor het rijden door rood licht, 1 keer was de kentekenplaat niet zichtbaar, 1 keer werd een bevel van een ambtenaar niet opgevolgd, 2 keer werd er niet handsfree gebeld, 1 keer wegens het niet kunnen tonen van een rijbewijs, 1 keer wegens het niet voeren van verlichting op de aanhangwagen en  1 keer was de APK verlopen.

Tevens is een bromfietser zonder verlichting bekeurd.

Foto's Sven Pothuizen (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote alcoholcontrole Mijdrecht

Mijdrecht - Op vrijdag 2 maart heeft de politie een grote alcohol- en verkeerscontroles gehouden van 19.00 tot 22.00 uur op de rotonde Industrieweg/Veenweg. De alcoholcontrole werd uitgevoerd in samenwerking met de Verkeerspolitie. In totaal zijn drie aanhoudingen verricht van personen met respectievelijk 215, 225 em 535 ug/l in hun lichaam. Over … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: