001 -Family

Woensdagavond 14 maart Alzheimer Café in De Ronde Venen.


Geplaatst op: 2 maart 2007
Woensdagavond 14 maart is het volgende Alzheimer Café in De Ronde Venen. De locatie is verzorgingshuis Zuiderhof, Futenlaan 50, 3645 GE Vinkeveen.

Een Alzheimer Café is de benaming voor een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Er staat iedere keer een ander thema centraal waarvoor een gastspreker wordt uitgenodigd.

Het thema op 14 maart van het Alzheimer Café is: “Juridische aspecten”. Eveline Heitink, medewerker bij Alzheimer Nederland, zal over dit onderwerp uitleg geven. Er is daarna gelegenheid om met haar in gesprek te gaan en vragen te stellen.

Het muzikale intermezzo’s wordt verzorgd door leerlingen van de muziekschool De Hint en er is ruimte voor gezelligheid en contact met elkaar. De gastvrouwen ontvangen u en maken u wegwijs.

Het programma voor de komende maanden ziet er als volgt uit: 11 april : verlies 9 mei : verpleeghuisopname 13 juni : dagbehandeling Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar. Het programma begint om 20.00 uur en eindigt om 21.30 uur. Daarna is er nog gelegenheid om een drankje te nemen en even na te praten. De toegang is altijd gratis, voor consumpties wordt een kleine bijdrage gevraagd.

U hoeft zich niet vooraf aan te melden, u bent van harte welkom.Een routebeschrijving is aan te vragen bij het inlichtingennummer.Problemen met vervoer of de opvang thuis mogen geen belemmering vormen om te komen. Neemt u in dit geval contact op met het inlichtingennummer, dan wordt een oplossing gezocht.

Inlichtingen Voor meer informatie over het Alzheimer Café kunt u contact opnemen met Anneke van Breukelen, tel. 0297-230288 (di en woe).

De organisatie is in handen van de Afdeling Alzheimer Nederland Westelijk Utrecht en het Regionaal Steunpunt Mantelzorg in samenwerking met het Steunpunt Mantelzorg De Ronde Venen van de Stichting Welzijn Ouderen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Woensdagavond 14 maart Alzheimer Café in De Ronde Venen.

Woensdagavond 14 maart is het volgende Alzheimer Café in De Ronde Venen. De locatie is verzorgingshuis Zuiderhof, Futenlaan 50, 3645 GE Vinkeveen. Een Alzheimer Café is de benaming voor een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met (beginnende) dementie, hun familieleden, vrienden en andere belangstellenden. Er staat iedere keer een ander thema … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: