001 -Family

Rampenoefening: vrijwilligers gezocht!


Geplaatst op: 1 maart 2007

Geef u op als figurant

Op vrijdagmiddag 23 maart 2007 van 12.30 uur tot 16.00 uur vindt er een ramp plaats in de gemeente De Ronde Venen. Gelukkig gaat het hier niet om een echte ramp maar om een realistische oefening waarbij ongeveer zestig vrijwilligers nodig zijn! Deze oefening wordt gehouden in gemeente De Ronde Venen. In deze oefening ligt de nadruk op de opvang en verzorging van getroffen bewoners. Lijkt het u bijvoorbeeld leuk om een in paniek verkerend of geïrriteerde/woedende bewoner te spelen? Geef u dan nu op als figurant!

Aanmelden

Als u wilt meedoen als figurant, dan kunt u zich zo snel mogelijk aanmelden op het e-mailadres: figuranten@derondevenen.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer waarop u overdag te bereiken bent. Deelname zal plaatsvinden op volgorde van aanmelding. Deelnemers krijgen per e-mail een bevestiging en nadere informatie.

Maak kans op een hotelovernachting!

Omdat de organisatie het zeer waardeert indien u meewerkt om de oefening tot een succes te maken, is er een prijs beschikbaar gesteld. De figuranten maken kans op een overnachting voor twee personen in een hotel in Scheveningen! Iedere deelnemer krijgt in ieder geval tijdens de oefening een gratis lunch aangeboden.

De oefening wordt gehouden als onderdeel van de voorbereiding op de crisisbeheersing. De organisatie is in handen van de gemeenten Breukelen, Abcoude, De Ronde Venen, Loenen en Maarssen in samenwerking met de Veiligheidsregio Utrecht .

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar figuranten@derondevenen.nl. Of neem contact op met de ambtenaar rampenbestrijding van uw eigen gemeente. Voor de gemeente Breukelen is dit mogelijk via het telefoonnummer: (0346) 26 04 47.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.breukelen.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rampenoefening: vrijwilligers gezocht!

Geef u op als figurant Op vrijdagmiddag 23 maart 2007 van 12.30 uur tot 16.00 uur vindt er een ramp plaats in de gemeente De Ronde Venen. Gelukkig gaat het hier niet om een echte ramp maar om een realistische oefening waarbij ongeveer zestig vrijwilligers nodig zijn! Deze oefening wordt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: