001 -Family

Ronde Venen verder met UMTS-masten


Geplaatst op: 28 februari 2007
DE RONDE VENEN -  De Ronde Venen gaat door met het plaatsen van zendmasten. Volgens de gemeente blijkt uit onderzoek dat de omstreden UMTS-antennes niet gevaarlijk zijn voor de gezondheid.

In Mijdrecht komt daarom binnenkort een tweede UMTS-antenne bij de hockeyvereniging. De komst van de eerste antenne zorgde eerder al voor fel protest van omwonenden. Ook twee scholen waren tegen.

Dat de gemeente toch weer nieuwe antennes plaatst is dan ook een grote teleurstelling. De tegenstanders zetten vraagtekens bij het onderzoek waarop de gemeente zich baseert. De gevolgen voor de lange termijn zijn namelijk nog altijd onbekend.

De tegenstanders vergelijken de UMTS-masten met asbest. Daarvan was het gevaar aanvankelijk ook onbekend en dat zou met straling nu ook zo kunnen zijn.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde Venen verder met UMTS-masten

DE RONDE VENEN -  De Ronde Venen gaat door met het plaatsen van zendmasten. Volgens de gemeente blijkt uit onderzoek dat de omstreden UMTS-antennes niet gevaarlijk zijn voor de gezondheid.In Mijdrecht komt daarom binnenkort een tweede UMTS-antenne bij de hockeyvereniging. De komst van de eerste antenne zorgde eerder al voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: