001 - Bader

Pallet valt op vrouw


Geplaatst op: 28 februari 2007
Uithoorn- Op de Madelief in Uithoorn is dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt, toen een pallet met daarop houten vloerdelen op haar terecht was gekomen. Rond kwart voor elf werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd op verzoek van de ambulancedienst. Toen de brandweer arriveerde, bleek het slachtoffer niet meer bekneld te zitten onder de loodzware pallet.

De vrouw was een dag mee met de chauffeur van een transportbedrijf. Toen de chauffeur de partij wilde lossen, schoof het in zijn geheel van de laadklep van de vrachtwagen en kwam op de vrouw terecht.

De brandweer is nog wel ter plaatse gebleven om het personeel van de ambulancedienst te assisteren. Toen het slachtoffer naar per ambulance naar een ziekenhuis werd overgebracht, heeft de brandweer de geschrokken chauffeur geholpen de lading van de weg af te halen en samen de partij vloerdelen alsnog te bezorgen bij de woning.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pallet valt op vrouw

Uithoorn- Op de Madelief in Uithoorn is dinsdagochtend een vrouw gewond geraakt, toen een pallet met daarop houten vloerdelen op haar terecht was gekomen. Rond kwart voor elf werd de brandweer van Uithoorn gealarmeerd op verzoek van de ambulancedienst. Toen de brandweer arriveerde, bleek het slachtoffer niet meer bekneld te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: