001 -Family

Aanhoudingen vreugdevuurincident


Geplaatst op: 27 februari 2007
WILNIS – De politie heeft 7 jongeren aangehouden die ervan verdacht worden in de nieuwjaarsnacht brandweermensen en politieagenten met vuurwerk te hebben bekogeld.

In de nieuwjaarsnacht vond omstreeks 00.30 uur op de kruising Pieter Joostenlaan/Herenweg een groot vreugdevuur plaats. Door de hoge vlammen en de sterke wind leverde dit gevaar op voor nabijgelegen woningen. De brandweer moest in actie komen om de brand te blussen.

Een aantal jongeren belemmerden de brandweer en ook de politie die te hulp schoot. Zij werden zelfs bekogeld met vuurwerk waarbij een twee brandweermannen en een politieagent gewond raakte. Na onderzoek heeft de politie vorig week 7 jongeren aangehouden in de leeftijd van 16 tot 27 jaar uit Wilnis.

Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt voor openlijk geweld en het dossier wordt ingestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.politie.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Aanhoudingen vreugdevuurincident

WILNIS – De politie heeft 7 jongeren aangehouden die ervan verdacht worden in de nieuwjaarsnacht brandweermensen en politieagenten met vuurwerk te hebben bekogeld. In de nieuwjaarsnacht vond omstreeks 00.30 uur op de kruising Pieter Joostenlaan/Herenweg een groot vreugdevuur plaats. Door de hoge vlammen en de sterke wind leverde dit gevaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: