001 -Family

Sportieve stoere leden bij paardensport vereniging Troje,


Geplaatst op: 27 februari 2007
Meestal heeft de club aardig mazzel met het weer tijdens hun organisaties. Maar nu moesten zij het toch doen met minder aangename weersomstandigheden tijdens de eerste wedstrijd van de competitie van 2007. Deze wedstrijd was al eerder verzet omdat het weer het niet toe liet maar nu besloot de organisatie om het toch door te laten gaan. Het dressuur programma viel nog net te doen maar tijdens het vaardigheid programma voor de menners kwam de regen met bakken de hemel uit. Dit onderdeel leek dan ook meer op een marathon dan een vaardigheid parcours. Maar ondanks dit alles was toch bijna iedereen aanwezig en trotseerde het koude en regenachtige weer.

De leden mochten verkleed in de ring verschijnen en er kwamen dan ook zeer toepasselijke creaties voorbij. De taak was aan de jury om hieruit per categorie de origineelste te belonen met een cadeaubon die beschikbaar gesteld werd door Troje en cadeau shop het presentje. Bij de paardenruiters werd deze gewonnen door Karin v d Scheur zij had zich verkleed als duiker compleet met zwemvliezen snorkel en een zwemband. Bij de ponyruiters werd dit Denise strubbe, zij had zich in een koeienpak gestoken en bij de a/b pony’s werd Scarlet van de Bosch als Spaanse dame de uitverkorene om deze bon in ontvangst te nemen.Bij de men combinaties konden Sophie en Danae v.d.Plas deze cadeaubon in ontvangst nemen. Zij zagen letterlijk en figuurlijk blauw van de kou.

Dan de uitslag van de wedstrijd, deze is als volgt: Bij de paardenruiters werd eerste Daisy Strubbe met Sunny Solsikke in de klasse B met 187 punten . Tweede werd Karin v.d. Scheur met George ook in de klasse B met 186 punten. Derde met haar paard Scarlett werd Marja de Dood in de klasse L 1 met 185 punten.

Bij de ponyruiters werd eerst Danae v.d.Plas met Tum-Tum met 192 punten. En deze hoogste uitslag van alle dressuur ruiters was gelijk goed voor een mooie paarden deken gesponsord door Cafe de Zaak uit Ter AA . Op de tweede plaats eindigde Kirsten Prins met OpaZ Diaz met 186 punten. Derde werd Stefanie Veenhof met Kingston Pride met 185 punten. Deze winnaars reden allemaal in de klasse B

Bij de A/B Ruitertjes werd eerste Sophie v.d. Plas met Iejoor met 188 punten met een L1 proef . Tweede met Sjappie werd Sarah Haveman in de B met 187 punten.Derde werd Jade Degenkamp met Magic met 186 punten, ook met een L1 proefje .

Eerste bij de jongste menners tijdens een vaardigheidproef werd Sophie v.d Plas met Iejoor met een tijd van 2.12 min Tweede werd Danae v d Plas met Iejoor met een tijd van 2.19 ,Derde werd Denise Strubbe met Misha met een tijd van 2.35.

Bij de volwassen menners werd Milou Scholten met Petra eerste met een tijd van 2.09 min. En met deze beste tijd van alle vaardigheids deelnemers verdiende Milou dan ook een mooie paardendeken gesponsord door Smit groep uit Waverveen. Tweede werd Wybe kramer met Zoltan met een tijd van 2.18 min .En derde werd Rineke de Dood met Lady met een tijd van 2.57 min

Nu maar hopen dat bij de volgende organisatie het weer wat beter meewerkt want 18-03-07 gaan wij weer sponsorspringen voor het Olde manegepeerd Daar zijn vele leden inmiddels al druk mee bezig, om voor dit goede doel weer sponsor bij elkaar te verzamelen.

Op onze club site www.paardensportverenigingtroje.nl kunt u alle informatie over deze en andere organisaties vinden. Natuurlijk kunt u daar ook inschrijf formulieren vinden voor lidmaatschap en deelname.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Sportieve stoere leden bij paardensport vereniging Troje,

Meestal heeft de club aardig mazzel met het weer tijdens hun organisaties. Maar nu moesten zij het toch doen met minder aangename weersomstandigheden tijdens de eerste wedstrijd van de competitie van 2007. Deze wedstrijd was al eerder verzet omdat het weer het niet toe liet maar nu besloot de organisatie … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: