001 -Family

Rook blijkt stoom


Geplaatst op: 26 februari 2007

Mijdrecht - Op zondag 25 februari om 16.50uur werd de brandweer opgeroepen voor een automatische brandmelding bij Quaker Chemicals aan de industrieweg.

De brandweer die met 5 minuten ter plaats was constateerde dat er mogelijk rook onder een deur vandaan kwam. Al snel kwam men er achter dat het niet om rook maar om stoomvorming ging. Achter de deur bevond zich een ruimte waar een stoomleiding was gesprongen.

Door deze stoomvorming was de sprinklerinstallatie in werking getreden welke gekoppeld zit aan het brandmeldsysteem. Uit voorzorg heeft de brandweer een straal lage druk ingezet om de ruimte te koelen. Binnen een uur was de brandweer weer terug in de kazerne. Er is geen gevaar geweest voor de omgeving.

Ingezette voertuigen: TS622 HV682 OVD696 PM675

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweer Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rook blijkt stoom

Mijdrecht - Op zondag 25 februari om 16.50uur werd de brandweer opgeroepen voor een automatische brandmelding bij Quaker Chemicals aan de industrieweg. De brandweer die met 5 minuten ter plaats was constateerde dat er mogelijk rook onder een deur vandaan kwam. Al snel kwam men er achter dat het niet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: