001 -Family

Provincie komt naar De Ronde Venen


Geplaatst op: 26 februari 2007

In het kader van de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten krijgt onze gemeente op maandag 5 maart as. bezoek van een aantal kandidaat statenleden.

Zij willen zich die dag verdiepen in de problematiek van onze gemeente om straks, wanneer ze het CDA in Provinciale Staten gaan vertegenwoordigen, beslagen ten ijs te komen.

Op het programma staan drie objecten:
Om 9.30 uur een bezoek aan het museum De Ronde Venen, Herenweg 240 te Vinkeveen, om daar de plannen voor een betere huisvesting van het museum te bekijken.

Om 10.45 uur naar fort Nessersluis, einde Veldweg te Waverveen, om daar kennis te nemen van de problematiek rond het op peil houden van de bemaling in de polder Groot Mijdrecht Noord en de gevolgen er van voor de inwoners.

Om 12.00 uur tenslotte een bezoek aan de bouwvallige NH kerk te Wilnis die dringend aan restauratie toe is en waarvoor veel geld nodig is. De kandidaat statenleden worden bijgestaan door leden van de Rondeveense CDA fractie en het bestuur.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Provincie komt naar De Ronde Venen

In het kader van de komende verkiezingen voor de Provinciale Staten krijgt onze gemeente op maandag 5 maart as. bezoek van een aantal kandidaat statenleden. Zij willen zich die dag verdiepen in de problematiek van onze gemeente om straks, wanneer ze het CDA in Provinciale Staten gaan vertegenwoordigen, beslagen ten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: