CSW weer met lege handen

Geplaatst op: 26 februari 2007

CSW moest afgelopen zaterdag op bezoek bij Valleivogels en moest na een 0-0 ruststand de punten toch weer achterlaten bij de tegenstander.

De eerste helft was een gelijkopgaande strijd waarin niet echt goed werd gevoetbald maar waarin ook af en toe aardige combinaties op de mat werd gelegd. Het begin was voor Valleivogels dat een paar keer dreigend doorkwam maar tot echt grote kansen leidde dit niet.

Naarmate de eerste helft vorderde kroop CSW wat meer uit zijn schulp. Zo had CSW een paar keer pech na voorzetten van Ronald Lucassen dat er niemand op de juiste plek stond. De keeper van Valleivogels behoedde zijn ploeg voor een achterstand door de bal uit de hoek te ranselen na een knappe kopbal van Kerim Bulut.

Even later schoot Nick de Vink na een goede combinatie maar net over het doel. Vlak voor rust leek CSW op voorsprong te komen maar Ronald Lucassen kon de bal net niet genoeg raken om te keeper te verschalken. Na rust was CSW even van slag en dat werd al meteen afgestraft door Valleivogels. Uit een aanval over rechts, waarin CSW veel te veel ruimte weggaf, kon een speler van Valleivogels zomaar doorlopen en hard in knallen. CSW was even helemaal de kluts kwijt en Valleivogels rook de 2-0 maar door een paar goede reddingen van doelman Dennis Prins bleef CSW in de wedstrijd.

CSW pakte de draad weer op en ging op zoek naar de gelijkmaker. De goed ingevallen Jay van Wijngaarden leek de gelijkmaker op zijn schoen te hebben maar zijn inzet belandde net over het doel. Na een minuut of 25 kwam dan toch de verdiende gelijkmaker. Een voorzet van Bas Spruijt richting tweede paal werd door Nick de Vink prachtig gecontroleerd en even zo prachtig ingeschoten. CSW kon echter niet lang profiteren van de gelijkmaker want even later stond het alweer op achterstand. Een onschuldige steekbal leek niets op te leveren maar door een communicatiefout bij CSW achterin kon de spits zomaar langs doelman Dennis Prins lopen en de bal in het verlaten doel schieten. CSW ging nu alle risico’s nemen om toch nog een punt te bemachtigen. Jay van Wijngaarden kwam een paar keer goed door maar zijn voorzetten werden door de CSW spitsen niet goed ingeschat. Echte grote kansen kreeg CSW niet meer en zodoende bleef de ploeg weer met lege handen staan.

A.s. zaterdag voor CSW een heel cruciaal duel. Uit bij Eemnes dat vier punten meer heeft dan CSW. Dus wil CSW bijblijven dan moet daar gewonnen worden.

CSW moest afgelopen zaterdag op bezoek bij Valleivogels en moest na een 0-0 ruststand de punten toch weer achterlaten bij de tegenstander. De eerste helft was een gelijkopgaande strijd waarin niet echt goed werd gevoetbald maar waarin ook af en toe aardige combinaties op de mat werd gelegd. Het begin … Lees meer »