Atalante Dames 1 ook tijdens bekerwedstrijd onverslaanbaar

Geplaatst op: 26 februari 2007

De eerste set begonnen de dames een beetje rommelig, de pass kwam niet helemaal goed aan bij spelverdeelster Nancy Schockman waardoor zij zich in allerlei bochten moest wringen om een goede set-up te geven. Doordat de tegenstanders veel fouten maakten werd de eerste set door Atalante gewonnen.

De tweede set werd een flinke voorsprong genomen door een goede service beurt van Irma Schouten. De voorsprong liep zelfs op tot 15-1 voor de Vinkeveense dames. Door deze voorsprong kwamen de dames wat beter in hun spel en konden aanvalsters Mirjam van der Strate en Carin van Tellingen mooie punten scoren. De tegenstanders hadden geen antwoord op deze lastige ballen en de set werd gemakkelijk gewonnen.

De derde en laatste set stonden de dames wat matjes in het veld, waardoor ze weer wat rommelig begonnen te spelen. Gelukkig kon libero Marlieke Moen goede passes brengen en begon het spel weer een beetje te lopen. Met uitzicht op de overwinning kregen de meiden er weer zin in en de middendames Marleen Sondermeijer en Inge Versteeg leefden zich uit met goede aanvallen en prikballen. Binnen het uur werd ook de derde set gewonnen en konden de dames weer een overwinning in hun zak steken en zijn ze door naar kwartfinale van de beker.

De volgende bekerwedstrijd zal in maart gespeeld worden tegen Vicksburg Amsterdam D2. Helaas is er wederom uit geloot en zal deze wedstrijd in Amsterdam plaatsvinden. Nu kunnen de meiden even genieten van een weekje rust in verband met de schoolvakantie. Pas op 10 maart wordt weer de volgende competitiewedstrijd gespeeld in Amersfoort tegen Keistad D2.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is 16 maart om 21:00 in De Boei te Vinkeveen. U kunt onze dames dan bewonderen in een wedstrijd tegen de nummer 4 uit de competitie Vicksburg Amsterdam D2. U bent van harte welkom!!!

Vinkeveen – Woensdagavond reisden de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame af naar Amersfoort om daar de derde bekerwedstrijd te spelen tegen Forza dames 2. De dames van Forza spelen een klasse lager dan de Vinkeveense dames, dus een overwinning moest mogelijk zijn. De eerste set begonnen de … Lees meer »