001 -Family

Verkeerstwist mondt uit in matpartij


Geplaatst op: 23 februari 2007

MIJDRECHT - Bij een verkeersconflict woensdagmiddag omstreeks 15.25 uur  liepen de gemoederen zodanig op dat een 55-jarige man en een 35-jarige man, beiden uit Wilnis, zijn aangehouden op verdenking van mishandeling.

Tussen de bestuurder van een bestelbus, een  31-jarige man uit Amsterdam, en diens bijrijder, een 20-jarige man uit Amsterdam, was een woordenwisseling ontstaan met de twee aangehouden mannen. Aanleiding was dat de 31-jarige Amsterdammer voor het afleveren van een pakket zijn bestelbus op de Dorpsstraat had gezet. Die blokkeerde hierdoor de vrije doorgang voor het bouwverkeer waaronder een vrachtwagen geladen met zand.

De 35-jarige Wilnisser vroeg de bestuurder van de bestelwagen deze direct weg te halen. Hij deed dat kennelijk niet vlug genoeg naar de zin van de 35-jarige man, die even later werd bijgestaan door de 55-jarige man.

Tussen de vier ontstond enig duw- en trekwerk waarbij de 20-jarige lichte verwondingen opliep. De twee Amsterdammers deden vervolgens aangifte op het bureau.

Na het noteren van verklaringen van twee getuigen, besloot de politie tot arrestatie van de twee Wilnissers. Na onderzoek en het opnemen van de verklaringen werden de twee Wilnissers weer in vrijheid gesteld.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Verkeerstwist mondt uit in matpartij

MIJDRECHT - Bij een verkeersconflict woensdagmiddag omstreeks 15.25 uur  liepen de gemoederen zodanig op dat een 55-jarige man en een 35-jarige man, beiden uit Wilnis, zijn aangehouden op verdenking van mishandeling.Tussen de bestuurder van een bestelbus, een  31-jarige man uit Amsterdam, en diens bijrijder, een 20-jarige man uit Amsterdam, was … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: