001 - Bader

Clubavond verzamelaarsclub


Geplaatst op: 23 februari 2007

De Verzamelaarsclub De Ronde Venen heeft op maandag 5 maart 2007 in De Meyert te Mijdrecht haar maandelijkse clubavond. De zaal is dan open vanaf half acht en de avond begint om acht uur. Een kopje koffie wordt u door de club aangeboden. Dan worden de nodige nieuwtjes over munten en postzegels gemeld.

Tijdens deze clubavond wordt er de Algemene Ledenvergadering gehouden, waarin het wel en wee van de Verzamelaarsclub uit de doeken gedaan wordt. Daarnaast is er ook een veiling, waarbij de leden van de club ontbrekende munten of postzegels aan de verzameling kunnen toevoegen. Er zijn ook postzegelboeken aanwezig, waar tegen de prijs van vijf eurocent per stuk, zegels uitgenomen kunnen worden. De avond wordt vooral bezocht door postzegelverzamelaars, maar ook verzamelaars van munten, bankbiljetten en ansichtkaarten zijn aanwezig. Vooral het met elkaar uitwisselen van ervaringen is boeiend en leerzaam.

Hebt u belangstelling hiervoor, dan bent u van harte welkom op deze avond.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Clubavond verzamelaarsclub

De Verzamelaarsclub De Ronde Venen heeft op maandag 5 maart 2007 in De Meyert te Mijdrecht haar maandelijkse clubavond. De zaal is dan open vanaf half acht en de avond begint om acht uur. Een kopje koffie wordt u door de club aangeboden. Dan worden de nodige nieuwtjes over munten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: