001 - Bader

Amateurs spelers gezocht voor theaterproductie


Geplaatst op: 22 februari 2007
De historische vereniging De Proosdijlanden organiseert in de periode 28 april t/m 13 mei op het terrein van het Fort bij Uithoorn in Amstelhoek een bijzondere tentoonstelling over de brandweer in De Ronde Venen, van vroeger naar nu.

Onderdeel van de tentoonstelling is een theaterproductie met als thema Brand! De voorstelling wordt uitgevoerd door amateur spelers en muzikanten uit De Ronde Venen en omgeving. De voorstelling wordt voor de fortlocatie gemaakt en wordt deels gespeeld in het fort en deels buiten.

Voor deze productie worden enkele amateur toneelspelers (mannen en vrouwen) gezocht. Leeftijd tussen de 18 en 60 jaar. Spelervaring is gewenst, maar niet strikt noodzakelijk. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Repetities vinden op maandagavond plaats.

Voor de uitvoering zijn 4 speeldata gepland: zaterdag 28, zondag 29 april, maandag 30 april en zondag 13 mei aanstaande. De aanvang van alle voorstellingen is 15.00 uur.

De productie is in handen van Stichting Troupe A’dour. Scriptschrijver en regisseur is Pieter Scholten, o.a. bekend van de theaterproductie Met taaie Volharding. Deze productie is gemaakt voor het Museum De Ronde Venen en gaat in april in reprise.

Voor meer informatie en aanmelding:
Stuur een kaartje of een mail met je gegevens en je motivatie naar:
Stichting Troupe A’dour
T.a.v. Pieter Scholten
Herenweg 94 A
3648 CL WILNIS
info@troupeadour.nl
www.troupeadour.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Amateurs spelers gezocht voor theaterproductie

De historische vereniging De Proosdijlanden organiseert in de periode 28 april t/m 13 mei op het terrein van het Fort bij Uithoorn in Amstelhoek een bijzondere tentoonstelling over de brandweer in De Ronde Venen, van vroeger naar nu. Onderdeel van de tentoonstelling is een theaterproductie met als thema Brand! De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: