001 -Family

Zitvolleybal ook iets voor Jou?


Geplaatst op: 21 februari 2007
Met deze leus is Veenland naar buiten getreden door middel van posters en folders. Als het goed is, kun je binnenkort in de regio De Ronde Venen, Uithoorn, Woerden en Breukelen geen artsenpraktijk of fysiotherapie praktijk binnenkomen of je ziet onze poster hangen of folders liggen.

Na een aanloopperiode van bijna 2 jaar is het nu dus zover dat we gaan starten met zitvolleybal. Eindelijk kan Veenland nu onze geblesseerde of gehandicapte medesporters een platvorm geven, om binnen de regio ook te kunnen zitvolleyballen. Zitvolleybal is steeds meer in opkomst, maar op dit moment komen de dichts bijzijnde verenigen uit Utrecht of Almere. Daarom ook het initiatief vanuit Volleybalvereniging Veenland in Wilnis om hier een verandering in te brengen.

Op dit moment hebben wij 3 sporters die graag willen zitvolleyballen. Het is de bedoeling dat we in de eerste week van maart ook daadwerkelijk gaan starten met de trainingen. De trainingstijden zijn gelijk met de senioren van de volleybal afdeling van Veenland en wel op de donderdag avond van 20.30 uur tot 22.00 uur.Wij als organisatie zijn ook heel blij dat Ruben Lont de trainingen willen gaan verzorgen. Zodra de trainingen zijn begonnen, gaan we uiteraard de pers uitnodigen om hier een reportage over te maken en daarmee willen wij bereiken dat meer sporters uit de weide omgeving de weg naar de sporthal Willisstee kunnen vinden. Voor alsnog is het een proef van 2 jaar. Het uiteindelijke doel is een volwaardig zitvolleybal afdeling te krijgen en een team of teams die ook in competitie verband willen gaan spelen.

Heb je zelf zin om te zitvolleyballen of ken je iemand in je omgeving, geeft het dan door en uiteraard meld je aan. Onderschat zitvolleybal niet. Het is een volwaardige en serieuze sport.Voor meer informatie klik onderstaande link aan om onze folder te downloaden:

http://www.veenland.nl/folderzitvolleybal.pdf.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zitvolleybal ook iets voor Jou?

Met deze leus is Veenland naar buiten getreden door middel van posters en folders. Als het goed is, kun je binnenkort in de regio De Ronde Venen, Uithoorn, Woerden en Breukelen geen artsenpraktijk of fysiotherapie praktijk binnenkomen of je ziet onze poster hangen of folders liggen. Na een aanloopperiode van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: