001 -Family

Vernieuwde website Cardanus officieel geopend


Geplaatst op: 20 februari 2007

Met een symbolische muisklik werd op 15 februari de website van Cardanus geopend door de wethouders mevr. Yeter Tan van Amstelveen, mevr. Monique Oudshoorn van Uithoorn en dhr. Jaap Overbeek van Aalsmeer.

De gezamenlijke opening symboliseert de samenhang van de werkzaamheden van Cardanus in de drie gemeenten. Cardanus doet in deze gemeenten o.a. het jongerenwerk, opbouwwerk, vrijwilligersondersteuning, inburgering en trajectbegeleiding. Daarnaast werkt het team Taal & Opvoedingsondersteuning zowel in Amstelveen en Uithoorn.

Werken in drie gemeenten betekent beter werken aan kwaliteit en maatwerk, maar ook werken aan afstemming van beleid waar dat maar mogelijk is. Cardanus heeft daarbij voortdurend oog voor het eigen karakter van de gemeente.

Website
De website van Cardanus is een belangrijk hulpmiddel om onze klantdeelnemers én klantopdrachtgevers van lopende en nieuwe activiteiten op de hoogte te houden. Klanten hebben bovendien de mogelijkheid zich on line in te schrijven voor de cursussen. Deze service is voor de andere activiteiten in voorbereiding.

Stichting Cardanus
Cardanus is een brede organisatie met uiteenlopende dienstverlening, die voor een belangrijk deel vanuit een dertigtal locaties verleend wordt. Om de informatie up to date te houden is gekozen voor een opzet waarbij van elk team één medewerker verantwoordelijk is voor de eigen pagina’s. De supervisor vult de algemene pagina’s en bewaakt de ‘huisstijl’.

Deze werkwijze vergroot de betrokkenheid van medewerkers en laat de website met de organisatie meegroeien.

We hebben ons best gedaan, met onze adviseurs Procomm en Trimedia, om een heldere en snel werkende site neer te zetten. Suggesties van klanten, partners en opdrachtgevers zijn altijd welkom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vernieuwde website Cardanus officieel geopend

Met een symbolische muisklik werd op 15 februari de website van Cardanus geopend door de wethouders mevr. Yeter Tan van Amstelveen, mevr. Monique Oudshoorn van Uithoorn en dhr. Jaap Overbeek van Aalsmeer.De gezamenlijke opening symboliseert de samenhang van de werkzaamheden van Cardanus in de drie gemeenten. Cardanus doet in deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: