001 -Family

Huishoudelijke verzorging goed geregeld Uithoorn


Geplaatst op: 20 februari 2007
Maandag 19 februari ondertekenden vier organisaties die huishoudelijke verzorging aanbieden een contract met gemeenten Aalsmeer en Uithoorn.

De zorgaanbieders Amstelring Thuiszorg, Evean Thuiszorg, Take Good Care en Zorgbalans bevestigen met dat contract huishoudelijke verzorging te leveren voor beide gemeenten.

De gemeenten Aalsmeer en Uithoorn hebben deze organisaties geselecteerd door middel van een Europese aanbestedingsprocedure. Bij de selectie is niet alleen gekeken naar prijs, kwaliteit en ervaring, maar ook naar de tevredenheid van huidige klanten. Een andere belangrijke eis was dat de organisaties lokaal (gaan) werken; dicht bij de mensen die van de huishoudelijke zorg gebruik maken.

Huishoudelijke verzorging nodig?
Wanneer u als inwoner van de gemeente Aalsmeer of Uithoorn voor huishoudelijke verzorging in aanmerking wilt komen, dan meldt u zich bij het Loket Wonen, Welzijn en Zorg (Loket WWZ) in uw woonplaats. Dat kan per telefoon of door bij het Loket WWZ langs te gaan. Wanneer u in aanmerking komt voor huishoudelijke verzorging dan kunt u een keuze maken uit één van de vier zorgaanbieders:
 • Amstelring Thuiszorg
 • Evean Thuiszorg
 • Take Good Care
 • Zorgbalans

  Heeft u al een indicatie?
  Als u al een indicatie voor huishoudelijke zorg heeft, krijgt u nog deze maand persoonlijk bericht over de vier zorgaanbieders en de nieuwe situatie per 1 maart 2007. Op het bij het bericht gevoegde formulier kunt u eenvoudig aangeven voor welke van vier bovengenoemde zorgaanbieders u kiest.

  Het Loket Wonen Welzijn en Zorg Uithoorn
  Het Loket WWZ is hét centrale informatiepunt voor alle inwoners van Uithoorn. voor vragen op het gebied van wonen, zorg en welzijn. U kunt er ook terecht voor het aanvragen van diverse welzijnsvoorzieningen, zoals huishoudelijke verzorging, een rolstoel of scootmobiel of een aanpassing in uw woning of auto. Het Loket WWZ is geopend van maandag t/m vrijdag, van 8.30 – 12.30 uur. De medewerkers van het loket zijn telefonisch bereikbaar op 0297 – 513 131. U vindt het loket in de hal van het gemeentehuis, aan de Laan van Meerwijk 16 in Uithoorn.
 • Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

  Bron: Gemeente Uithoorn

  Dit bericht delen via:
  Opties:

  Inschrijven nieuwsbrief


  Alle velden zijn verplicht

  Je gegevens:

  Huishoudelijke verzorging goed geregeld Uithoorn

  Maandag 19 februari ondertekenden vier organisaties die huishoudelijke verzorging aanbieden een contract met gemeenten Aalsmeer en Uithoorn. De zorgaanbieders Amstelring Thuiszorg, Evean Thuiszorg, Take Good Care en Zorgbalans bevestigen met dat contract huishoudelijke verzorging te leveren voor beide gemeenten. De gemeenten Aalsmeer en Uithoorn hebben deze organisaties geselecteerd door middel … Lees meer »


  Alle velden zijn verplicht

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

  Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

  Je gegevens:
  Gegevens van de ontvanger: