001 -Family

Politiebureau Mijdrecht gesloten wegens verbouwing


Geplaatst op: 20 februari 2007
De Ronde Venen - Het politiebureau De Ronde Venen in Mijdrecht aan de Anselmusstraat 42 is van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari gesloten voor het publiek.

De tijdelijke sluiting heeft te maken met een interne verbouwing. Het gaat om het aanpassen van de ruimtes waar men onder meer aangifte kan doen. Bezoekers en mensen die aangiften willen doen, ondervinden door de verbouwing teveel hinder. Uiteraard blijft de politie De Ronde Venen telefonisch bereikbaar. Bovendien kunt u via internet van tal van zaken aangifte doen. Mocht u persoonlijk aangifte willen doen, maak dan eerst via het telefoonnummer 0900-8844 een afspraak.

U kunt dan voor het doen van aangifte terecht op het bureau in Woerden of Maarssen. Wij hopen u vanaf maandag 26 februari weer in het aangepaste politiebureau te kunnen ontvangen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politiebureau Mijdrecht gesloten wegens verbouwing

De Ronde Venen - Het politiebureau De Ronde Venen in Mijdrecht aan de Anselmusstraat 42 is van maandag 19 tot en met vrijdag 23 februari gesloten voor het publiek. De tijdelijke sluiting heeft te maken met een interne verbouwing. Het gaat om het aanpassen van de ruimtes waar men onder meer aangifte … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: