001 -Family

Bar genoten van Troje’s Barre bostocht.


Geplaatst op: 19 februari 2007

Zo’n 40 deelnemers deden mee aan de barre bostocht welke georganiseerd werd door paardensportvereniging Troje.De meeste deelnemers deden mee te paard, en met paard en wagen, Maar ook de niet paardrijders onder ons deden mee met mountainbike en met de benenwagen. En de laatste groep nam gelijk van de gelegenheid gebruik om de hond eens lekker beweging te geven. De activiteiten commissie had een geweldig mooie rit uit gezet van 20 kilometer. Als locatie hadden zij hiervoor weer het prachtige natuurpark de zeebodemtrail in Zeewolde uitgekozen. In dit park kan elke natuurgenieter terecht maar speciaal is hier rekening gehouden met de paardenliefhebbers. Bijna alle paden zijn verhard en goed verzorgd. Onderweg kwamen wij allerlei hindernissen tegen waar de ruiters naar hartelust overheen konden springen. Ook de aanspanningen konden zich uitleven op allerlei natuurlijke hindernissen al was het op een paar paden toch wel erg bar en zakte kleinste pony’s tot hun knieën in de drassige grond weg. Eenmaal onderweg keek men al reikhalzend uit naar de picknickplaats waar de club zo ongeveer om bekend staat. Maar voor het zover was moest men nog heel wat opdrachten vervullen.

Ook was het nog maar de vraag of iedereen de route beschrijving kon ontcijferen. Want deze was gemaakt met geheime tekens en veel opdrachten. Alleen als dit goed werd uitgevoerd kwam men aan bij de picknick. Eenmaal daar aangekomen kon men zich naar hartelust storten op al het lekkers wat de club weer voor de deelnemers klaar had staan. En dit liet niemand onberoerd want na barre inspanningen had iedereen behoorlijk honger. En onze clubkok Leo had weer heerlijke warme opkikkers klaargemaakt voor zowel de innerlijke mens als dier. Eenmaal weer aangesterkt ging ieder weer zijn weg om het laatste gedeelte van het traject te overwinnen zodat wij weer heelhuids uit het barre bos vandaan kwamen om zodoende weer aan te komen bij de parkeerplaats. Gelukkig is dit iedereen gelukt al moest er een groepje te paard op het laatst nog wel even geholpen worden door de organisatie om weer op het goede pad te komen. Alle paarden werden snel verzorgd en warm onder dek op de trailer gezet. Alle deelnemers hadden de tocht met goedgevolg overwonnen dus iedereen kreeg een herinnering in de vorm van een oorkonde aan deze barre bostocht. De organisatie vond het leuk dat iedereen heel druk bezig was met de opdrachten Maar zij vonden ook, dat dit ruiterlijk werd gewonnen door Sophie, Ryanne, Bowien, en Daisy . Alleen zij hadden alle opdrachten uitgevoerd. De deelnemers waren het er over eens dat de club deze organisatie nog wel een keer mogen uitvoeren. Liefst nog deze zomer want dan kunnen zij weer een keer genieten van het wonderlijke landschap van de zeebodemtrial in Zeewolde.

25 februari organiseert de club de eerste competitie wedstrijd winterdressuur en voor de menners zal er een vaardigheid parcours worden klaargezet

Ook eens zin om mee te doen aan onze sportieve,spannende en gezellige organisaties kijk dan op onze website www.paardensportverenigingtroje.nl Daar vind u alle informatie voor opgave,verhalen en foto’s

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Bar genoten van Troje’s Barre bostocht.

Zo’n 40 deelnemers deden mee aan de barre bostocht welke georganiseerd werd door paardensportvereniging Troje.De meeste deelnemers deden mee te paard, en met paard en wagen, Maar ook de niet paardrijders onder ons deden mee met mountainbike en met de benenwagen. En de laatste groep nam gelijk van de gelegenheid … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: