De Baat (3e)

18 jaar Tamboermaitre


Geplaatst op: 19 februari 2007
Na 18 jaar Tamboermaitre stopt Marcel van Scheppingen Mijdrecht/Hamborn: Marcel van Scheppingen heeft, na een optreden in het Duitse Hamborn, zijn tamboermaitre stok aan de wilgen gehangen. Show & Marchingband VIOS was afgelopen weekend te gast in Hamborn (D) om daar de optocht van het kindercarnaval bij te wonen. Een optocht met ruim 70 praalwagens, verklede groepen en uiteraard muziekverenigingen waren daar present. Marcel van Scheppingen had reeds eerder aangegeven te willen stoppen met het tamboermaitre-schap en zag dit optreden als zijn laatste. Hierbij werd hij door de vereniging nog even in het zonnetje gezet, en ontving uit handen van de felicitatiedienst een cadeau.

Op 15 jarige leeftijd begon Marcel dapper aan deze taak, nu 18 jaar later kan hij terugkijken op een mooie tijd. Vele prijzen met de vereniging maar ook veel individuele prijzen waren zijn deel. Een Tamboermaitre is de leider van de groep, tijdens concoursen (wedstrijden) zijn er dan ook prijzen te winnen in het leidersschap.

Marcel heeft besloten zijn om zijn stok over te dragen aan Jaragua Juan Rodriquez welke inmiddels al goed op weg is zijn diploma te gaan halen. Tijdens het weekend in Parijs (30 maart & 1 april) zal Jaragua zijn eerste optocht leiden. Marcel zelf zal zijn carierre voortzetten op de Trombone.

Meer informatie over Muziekvereniging VIOS is terug te vinden op Internet: http://www.vios-midreth.nl. Hier zijn ook vele foto?s te vinden van het afgelopen weekend.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

18 jaar Tamboermaitre

Na 18 jaar Tamboermaitre stopt Marcel van Scheppingen Mijdrecht/Hamborn: Marcel van Scheppingen heeft, na een optreden in het Duitse Hamborn, zijn tamboermaitre stok aan de wilgen gehangen. Show & Marchingband VIOS was afgelopen weekend te gast in Hamborn (D) om daar de optocht van het kindercarnaval bij te wonen. Een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: