001 -Family

Clinic en demonstratie Laurens van Lieren.


Geplaatst op: 19 februari 2007

Op 31 maart is het dan weer zover. LR & PC de Ronde Venen heeft een groots opgezette clinic met dit maal niet minder dan Laurens van Lieren. Laurens is pas 23 jaar oud en gooit nu al hoge ogen binnen de dressuursport. Met zijn paard, de 9 jarig oude ruin Hexagon’s Ollright, behoort hij tot de top drie van Nederland. Hij rijdt zowel individueel als voor het Nederlands Dressuur Team.

Ook tijdens Jumping Amsterdam reed hij mee met verschillende paarden in de hoogste klassen. Op 31 maart zal hij een clinic verzorgen voor de klasse M en Z dressuur. Daarna zal hij uitleg geven over de verschillende aspecten binnen de dressuur en zal hij ook nog een demonstratie geven op één van zijn eigen paarden. Het programma zal om 16.00 uur beginnen en zal duren tot rond de klok van 19:30. Een middag vullend programma dus.

Deze clinic hadden wij als vereniging nooit zo groots kunnen opzetten als we geen goede sponsoren hadden gehad. Mede door Automobielbedrijf Van Kouwen , Groenenwegen en Partners, Schade Net Kranenburg Mijdrecht B.V. en tal van kleinere sponsoren hebben wij weer de mogelijkheid gekregen om de hippische sport in een goed daglicht te zetten binnen de Ronde Venen.De kaartverkoop is dan ook inmiddels al begonnen. De kaarten kosten 9euro per stuk en kunnen worden besteld via het secretariaat: secretariaat@lrderondevenen.nl of telefonisch 06-22798363. We hopen dan ook dat het publiek weer in grote getale aanwezig zal zijn.

Voor meer informatie over deze clinic en de wedstrijd van 22 april kijk op www.lrderondevenen.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Clinic en demonstratie Laurens van Lieren.

Op 31 maart is het dan weer zover. LR & PC de Ronde Venen heeft een groots opgezette clinic met dit maal niet minder dan Laurens van Lieren. Laurens is pas 23 jaar oud en gooit nu al hoge ogen binnen de dressuursport. Met zijn paard, de 9 jarig oude … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: