001 - Bader

22 februari films kijken met de rondreisjury


Geplaatst op: 19 februari 2007
Deze clubavond is de eerste stap richting het Filmgala van NH’63. Op bezoek komt de Rondreisjury om door ons geselecteerde films van clubleden te bekijken en te beoordelen. Wanneer een film wordt genomineerd, komt deze in aanmerking voor het Filmgala.

Het is altijd spannend te weten te komen hoe deze jury over onze films denkt. Ons laatste succes was 2 jaar geleden de documentaire over het ontstaan van De Ronde Venen. Vorig jaar waren we met 4 films minder gelukkig. Maar dit jaar hebben we 7 films in “de aanbieding” en we geven ons zeker een goede kans. Zeker omdat ook de speelfilm Verboden Liefde meedoet.

Ook op deze avond verwachten we veel leerzame momenten voor de filmer. Dus we rekenen op je komst.

Ook geïnteresseerd, dan nodigen wij je van harte uit om een keer met ons kennis te komen maken. Hoe laat 20:00 – 22.30 uur Waar Ontmoetingscentrum “De Boei” Kerklaan 32 3645 EV Vinkeveen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

22 februari films kijken met de rondreisjury

Deze clubavond is de eerste stap richting het Filmgala van NH’63. Op bezoek komt de Rondreisjury om door ons geselecteerde films van clubleden te bekijken en te beoordelen. Wanneer een film wordt genomineerd, komt deze in aanmerking voor het Filmgala. Het is altijd spannend te weten te komen hoe deze … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: