001 -Family

Janny Oosterloo uw eigen regiovertegenwoordiger in de Provinciale Staten


Geplaatst op: 19 februari 2007
De Aalsmeerse Janny Oosterloo is als enige PvdA-kandidaat uit de Amstel- en Meerlandenregio stevig campagne aan het voeren om te proberen een zetel in het provinciebestuur te bemachtigen. Op 7 maart mogen we allemaal weer naar de stembus om de samenstelling van de Provinciale Staten te bepalen. Voor velen van ons een ver-van-mijn-bed-show want wat heb je eigenlijk aan de Provincie en doen ze wel wat?

Toegegeven, het Provinciebestuur staat niet voortdurend in de schijnwerpers. Maar we kennen alllemaal de provinciale wegen, bruggen en waterwegen en natuurlijk de streekplannen. De Provincie beslist waar woningbouw komt en waar bijvoorbeeld industrie. En niet onbelangrijk, de leden van de Provinciale Staten kiezen de Eerste Kamer. Via de Statenverkiezingen kan iedere PvdA-er dus zorgen voor een sterke Eerste Kamerfractie als steun aan de kersverse regeringscoalitie. Daarom is het juist nu van groot belang om te gaan stemmen.

Geef op 7 maart uw voorkeursstem aan plaats 16 van de PvdA. Veel voorkeursstemmen kunnen er voor zorgen dat Janny Oosterloo het Amstel- en Meerlandengeluid kan laten doorklinken in de Staten! En u ondersteunt via haar de PvdA-ploeg in de regering. Als u wilt kunt u Janny ontmoeten op dinsdag 27 februari waar ze uiteraard aanwezig is als ondersteuning van Peter Visser die voor de PvdA deelneemt aan het grote provinciale lijsttrekkersdebat in P60, Stadsplein Amstelveen. Mailen kan ook altijd: jsoosterloo36@tiscali.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Janny Oosterloo uw eigen regiovertegenwoordiger in de Provinciale Staten

De Aalsmeerse Janny Oosterloo is als enige PvdA-kandidaat uit de Amstel- en Meerlandenregio stevig campagne aan het voeren om te proberen een zetel in het provinciebestuur te bemachtigen. Op 7 maart mogen we allemaal weer naar de stembus om de samenstelling van de Provinciale Staten te bepalen. Voor velen van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: