001 - Bader

Beursvloer Ronde Venen groot succes


Geplaatst op: 14 februari 2007

De eerste Beursvloer De Ronde Venen is een feit ! We hebben het succes van een nieuw netwerk gevierd, een groot succes ! Onze doelstellingen zijn op alle fronten maximaal overschreden. De notarissen registreerden bijna 60 matches.. Wát een enthousiasme en wat een dynamiek.

In een tijdsbestek van nauwelijks twee uur werden talloze contacten gelegd, heel veel handtekeningen gezet en ontzettend veel plannen gesmeed. Hoekmannen baanden zich een weg door de volle zaal, op zoek naar het juiste bedrijf voor iedere vraag en voor elk project. Dit evenement krijgt zeker een vervolg!!

De gemeente heeft aan vier matches meegewerkt. De stichting Thuis Sterven had een verzoek voor een verwendag voor haar vrijwilligers. Wethouder Van Breukelen heeft een geheel verzorgde lunch aangeboden op het gemeentehuis, waarna onder leiding van deskundigen mooie plekken in de gemeente zullen worden bezocht, zoals historische punten en beeldende kunst in de buitenruimte.

Stichting De Bovenlanden zocht een opslagplaats voor hun materialen. De firma Van Rooyen stelt een container beschikbaar. Een plaats daarvoor zal gezocht worden op de gemeentewerf. De stichting Bovenlanden zocht ook vrijwilligers voor hooien en het knotten van bomen. De leden van de gemeenteraad hebben toegezegd een dag beschikbaar te zijn hiervoor.

Ook heeft de gemeente computers beschikbaar gesteld voor het onderwijs.

zie ook www.beursvloer-derondevenen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Beursvloer Ronde Venen groot succes

De eerste Beursvloer De Ronde Venen is een feit ! We hebben het succes van een nieuw netwerk gevierd, een groot succes ! Onze doelstellingen zijn op alle fronten maximaal overschreden. De notarissen registreerden bijna 60 matches.. Wát een enthousiasme en wat een dynamiek. In een tijdsbestek van nauwelijks twee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: