001 -Family

SBBU met succes gestart Uithoorn


Geplaatst op: 13 februari 2007
Op dinsdag 30 januari werd er door de SBBU een klein feestje gevierd. Collectieve bewaking van bedrijven is in Uithoorn met succes gestart. Al vanaf de kerst wordt er een vaste groep bedrijven beveiligd door VMB Bewaking.

Nu heeft de SBBU ook een speciaal bord laten maken. Op het bord staat aangegeven dat het industrieterrein collectief beveiligd wordt. Bij alle ingangen van het industrieterrein Uithoorn zal dit nieuwe bord geplaatst worden. Afgelopen dinsdag werd dit bord onthuld bij Timeless Kunstuitleen aan de Ondernemingsweg.

De onthulling werd verricht door het voltallige bestuur van de SBBU. Onder toeziend oog van meerdere deelnemers aan het collectief, de burgemeester mevrouw Berry Groen, alsook de wethouder van ruimtelijke en economische ontwikkeling de heer Jeroen Verheijen.

Daarnaast was Maarten Duijn aanwezig. De heer Duijn is adviseur bestrijding winkelcriminaliteit bij het Hoofdbedrijfschap Detailhandel. Hij is onder meer verantwoordelijk voor het onderzoek dat leidt naar een Keurmerk Veilig Ondernemen in winkelgebieden. Voor Uithoorn zal hij in samenwerking met MKB Nederland beginnen met dit onderzoek.

Ook aanwezig was de heer Marco Verschragen. Hij is de programmamanager van de Stichting Kwaliteitsverbetering Bedrijventerreinen Noord-Holland, een regionaal initiatief.

Hun aanwezigheid geeft aan dat het belang van de SBBU en de ingezette ontwikkelingen in de regio zwaar tellen!

In januari heeft zich weer een aantal bedrijven aangesloten bij de SBBU. De komende maanden zullen meerdere bedrijven zich ook aansluiten bij het collectief. Een overstap is nou eenmaal niet altijd per direct mogelijk.

Wilt u ook wat meer weten over deelname? Neem dan contact op met SBBU!

Voor meer informatie kunt u overigens ook terecht op onze website: www.sbbu-uithoorn.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: VMB security & services

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

SBBU met succes gestart Uithoorn

Op dinsdag 30 januari werd er door de SBBU een klein feestje gevierd. Collectieve bewaking van bedrijven is in Uithoorn met succes gestart. Al vanaf de kerst wordt er een vaste groep bedrijven beveiligd door VMB Bewaking. Nu heeft de SBBU ook een speciaal bord laten maken. Op het bord … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: