Officiële bekendmaking winnaar Opel Corsa Van Kouwen/0297-online prijsvraag


Geplaatst op: 13 februari 2007

Woensdag 14 februari, zal bekend worden gemaakt, wie in de nieuwe Opel Corsa van Van Kouwen gaat rijden. In de maand januari heeft Van Kouwen samen met 0297-online een online-prijsvraag georganiseerd met als hoofdprijs: gratis rijden in de nieuwe Opel Corsa.

De prijsvraag was een groot succes en uiteindelijk hebben er in totaal 2400 deelnemers meegedaan. Van deze 2400 zijn de 25 mensen met de hoogste scores uitgenodigd om woensdag 14 februari bij de officiële bekendmaking van de winnaar  aanwezig te zijn. Mr. F. Kroes van Kroes & Partners Notarisssen te Mijdrecht zal om half 5 bij Van Kouwen Mijdrecht de winnaar bekendmaken die direct zijn prijs in ontvangst zal nemen. (zie foto) Iedereen is van harte welkom om de uitreiking bij te wonen op Communicatieweg 26 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Van Kouwen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Officiële bekendmaking winnaar Opel Corsa Van Kouwen/0297-online prijsvraag

Woensdag 14 februari, zal bekend worden gemaakt, wie in de nieuwe Opel Corsa van Van Kouwen gaat rijden. In de maand januari heeft Van Kouwen samen met 0297-online een online-prijsvraag georganiseerd met als hoofdprijs: gratis rijden in de nieuwe Opel Corsa. De prijsvraag was een groot succes en uiteindelijk hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: