001 -Family

Jeugdschaatsen bij IJsclub Nooitgedacht


Geplaatst op: 13 februari 2007
Elke zaterdagmiddag gaan er vanuit de Ronde Venen ruim 160 kinderen naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam om daar heerlijk te schaatsen.

Het jeugdschaatsseizoen loopt vanaf begin oktober tot half maart. Tijdens dit seizoen krijgen de kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar les van een aantal enthousiaste jeugdbegeleiders. Zij leren de kinderen spelenderwijs de eerste beginselen van het jeugdschaatsen.

Het hele seizoen door organiseert de ijsclub diverse activiteiten, waaronder een jeugdelfstedentocht en schaatsen op een andere ijsbaan. Tijdens de les worden er allerlei oefeningen gedaan zoals: recht op ijzers staan, glijden, steppen en slalommen. Ook worden er regelmatig spelletjes gedaan met de kinderen. Nadat de oefeningen gedaan zijn mogen de kinderen op de 400-meterbaan vrij schaatsen. Voor de allerkleinste kinderen is er een speciale krabbelbaan waarop dekinderen echte schaatstalenten worden, zodat ze binnen de korste keer ook op de 400-meter baan kunnen schaatsen.

De kinderen beleven veel plezier aan het schaatsen en kunnen zodra er natuurijs ligt direct de ijzers onder binden en heerlijk van de winterpret genieten.

Wilt u uw kind(eren) opgeven voor het jeugdschaatsen? Dat kan, u kunt hiervoor contact opnemen met Luciën Wolvers, 0297 28 21 56 of neem een kijkje op www.ijsclubnooitgedacht.nl. Ook hier vindt u een inschrijfformulier.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdschaatsen bij IJsclub Nooitgedacht

Elke zaterdagmiddag gaan er vanuit de Ronde Venen ruim 160 kinderen naar de Jaap Edenbaan in Amsterdam om daar heerlijk te schaatsen. Het jeugdschaatsseizoen loopt vanaf begin oktober tot half maart. Tijdens dit seizoen krijgen de kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar les van een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: